Online marketeer – Genk

Online marketeer – Genk

Introduction

Onder het motto “work hard, play hard” kan je bij onze opdrachtgever met jouw marketing expertise ongetwijfeld je stempel drukken.

Organization

Een gekend Belgisch bedrijf met een familiaal en warm karakter, dat biedt mogelijkheden! Er is ruimte voor ‘fun’ en iedereen spreekt mekaar met de voornaam aan: zo zijn Sint & Piet ook dit jaar niemand vergeten en wordt er regelmatig een after-work georganiseerd.

Function

Jij kent je weg in online advertisement! Weloverwogen zet je tal van digitale campagnes op en denk je out-of-the box na over nieuwe opportuniteiten. Nieuwe alternatieve kanalen worden geëxploreerd na jouw aanbeveling en al jouw acties zijn bedoeld om zoveel mogelijk traffic te genereren. Jij stelt mediaplannen op en bent bovendien sterk in rapportering (dashboards) en brengt je bevindingen op een heldere wijze over. Meten is weten! Met een onderbouwde strategie tracht je de ROI te verhogen. Verder lever je een waardevolle bijdrage in het budgetplan.

Requirements

  • Dankzij jouw ervaring in het opzetten digitale advertentiecampagnes heeft Google Ads, Google Analytics, Facebook Business Manager, Criteo, Adform, Youtube en eventueel Pinterest, Tiktok en andere social media kanalen voor jou geen geheimen.
  • Je bent expert in online advertisement en wil graag een trekkende rol opnemen om dit verder uit te bouwen in het marketing team.

Offer

  • Kansen om te groeien en je verder te verdiepen in (online) marketing.
  • Fijne, jonge bedrijfscultuur met een persoonlijke benadering en korte communicatielijnen.
  • Mogelijkheid tot hybride werken 2 dagen/week.

Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter