Operations manager – Gent

Operations manager – Gent

Organization

Onze opdrachtgever De Stroomlijn is het contactcenter van watermaatschappij Farys en van Fluvius. Binnen deze collegiale bedrijfscultuur worden klanten van Farys verdergeholpen bij allerhande vragen, zowel via telefoon, mail als sociale media. Momenteel zoeken we een operations manager voor de klantendienst van Farys in Gent. De Stroomlijn heeft 4 vestigingen in België en telt 385 enthousiaste medewerkers.

Function

Als operations manager heb je de eindverantwoordelijkheid over de werking van het contact center in Gent. Je begeleidt een team van 4 teamcoaches die op hun beurt een 45 tal klantenadviseurs aansturen. People management is het key word in deze rol! Zowel het smeden van een hechte teamdynamiek onder de teamcoaches, als he begeleiden om hun team op de juiste manier te sturen, behoort tot jouw takenpakket. Verder ben je actief bezig met analyses, opmaken van rapportages en ben jij eindverantwoordelijk voor kwaliteit en performantie. Jij bent de link tussen Farys en De Stroomlijn en neemt deze rol enthousiast en met de nodige dynamiek op.

Bij de start van jouw opdracht, leer je de processen en werking binnen De Stroomlijn door en door kennen door mee te lopen op alle vestigingen.

Requirements

Dankzij jouw coachende en communicatieve skills, ben jij een échte peoplemanager. Nauwe betrokkenheid bij de werkvloer en contact met de teamcoaches zorgen ervoor dat jij weet wat er leeft en op een daadkrachtige maar gedragen manier de juiste beslissingen kunt nemen en knopen kunt doorhakken. Jouw analytisch inzicht en helicopterview dragen bij aan de verbetering van processen en adequate opvolging van de werking.

Als lid van het management team werk je nauw samen met verschillende afdelingen en ben je in staat overkoepelend mee te denken om de kwaliteit van de dienstverlening naar het hoogste niveau te tillen.

Offer

Zoek je een gevarieerde functie binnen een fijn bedrijf, waar de klemtoon op klantgerichtheid en menselijke waarden ligt? Dan ben je aan het juiste adres! Jouw werkplek in Gent is uitstekend bereikbaar. Jouw inzet en expertise wordt beloond met een marktconform vast salaris en ruim pakket extra legale voordelen mét bedrijfswagen (verplaatsingsonkosten, pensioenplan, verzekeringen, maaltijdcheques, …). Onboarding en opleiding zijn voorzien bij opstart.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,