Getuigenissen

Wil je kennismaken en zelf ontdekken hoe het is om met ons samen te werken?

Wij hebben een sterk lopend partnership met clearXperts, dat er zelfs toe geleid heeft dat wij hun recruitment experts als embedded in onze organisatie zien. Hierdoor bieden zij een sterke meerwaarde als het gaat om kandidaten aan te trekken die voldoen aan ons unieke Samsung DNA. Wij zijn een fast moving organisatie die innovatie en performance hoog in het vaandel draagt en clearXperts biedt een meerwaarde in de ondersteuning naar onze succession pipeline, die zij voeden met de topprofielen die Samsung dagelijks nodig heeft.

Samsung - Dries Vertommen - Sr. HR & GA Manager Belux

We doen al een hele tijd een beroep op clearXperts en dat is een erg fijne samenwerking”, zegt Anne Goovaerts. “De communicatie tussen hen en Human Capital hier is optimaal. Ze houden zich stipt aan de gemaakte afspraken en zoeken steeds naar de beste match tussen wat de kandidaat zoekt en wat wij als werkgever wensen. En ook erg belangrijk: clearXperts begrijpt de complexe structuur en werking van een sectorfederatie erg goed. Wat ik erg weet te appreciëren, is dat zij feedback geven aan álle kandidaten die ze ontmoetten, en dat zij ook na de aanwerving de kandidaten opvolgen.

Agoria - Anne Goovaerts - Human Capital Director

Onze samenwerking met clearXperts is er heel recent gekomen. Ik kende één van hun Business Managers vanuit een toffe samenwerking in een vorig professioneel leven. Bij een zoektocht naar ondersteuning in ons centrale Talent Acquisition Team is clearXperts voor ons aan de slag gegaan en hebben ze vrij snel een echt passend profiel gevonden. Ik apprecieer vooral hun no-nonsens aanpak, hun directe communicatie en hun drive om te deliveren. Voor een eerste samenwerking hebben ze onze cultuur en verwachtingen precies ingeschat.

Coca-Cola European Partners - Jo Geirnaert - HR Lead Belux

Wij zaten voor onze boekhouding met een erg moeilijke vraag”, vertelt André Ghysens. “Het accountantprofiel dat wij zochten, moest over een erkenning door het IAB beschikken. Wij vonden dit profiel niet en hebben daarvoor clearXperts ingeschakeld. Zij hebben voor ons dit zeldzame profiel gevonden, tot twee keer toe zelfs. Op een later tijdstip waren we op zoek naar een moeilijk vindbaar profiel voor onze payroll. Ook die werknemer hebben we via clearXperts gevonden. Op de juiste manier selecteren en rekruteren is vandaag erg belangrijk.

SABCA - André Ghysens - HR-directeur

Ik kende clearXperts van bij Sanoma. Bij een rekruteringsopdracht viel het me op dat ze ontzettend goed konden luisteren en ons goed begrepen. Bij VF Europe hadden we op een bepaald moment in accounting iemand nodig die een link vormde tussen inventaris en accounting. We hadden niemand in huis die zich daar voltijds voor kon inzetten om de flows aan elkaar gebreid te krijgen. Het was geen pure accountingtaak en ook geen supply chain of logistieke functie. Ik vond het dan ook moeilijk om aan te duiden waar die persoon precies moest terechtkomen. Daarom besloot ik opnieuw met clearXperts samen te werken, omdat zij de juiste vragen stellen en dan aan de slag gaan. Zij hebben deze klus dan ook perfect geklaard.

VF Europe - Kristine Van Aelst - Accounting Director International

Wij hebben al een lange relatie met clearXperts,” zegt Robert Decant. “We kennen elkaar via het zakelijk netwerk. Momenteel werkt een vijftal mensen bij ons die we via hun expertise hebben kunnen aantrekken. Wij hebben een eigen rekruteringsafdeling, maar wij zijn niet gespecialiseerd in het screenen van financiële profielen. Onze expertise ligt in het aantrekken van technische profielen, dat is iets anders. Je spaart tijd en geld uit door dit soort aanwervingen uit handen te geven aan professionals.

[email protected] - Robert Decant - CEO

Bij Securitas krijg je vanaf dag één verantwoordelijkheid,” zegt Rudi Van Boven. “Je wordt natuurlijk niet aan je lot overgelaten en we geloven in training on the job, maar we verwachten wel dat je potentieel hebt om meteen mee te draaien. Dat is ook de reden waarom we graag samenwerken met clearXperts. Zij kennen onze bedrijfscultuur en weten welk profiel ze moeten inzetten. Snel kunnen reageren, is zeker een troef. Wij kunnen geen weken wachten op een medewerker.

Securitas - Rudi Van Boven - CFO

Het is misplaatst om te denken dat je als organisatie of leidinggevende alles weet, en bovendien moet je je eigen mensen af en toe eens op adem laten komen, zeker tijdens een veranderingstraject zoals wij hebben doorgemaakt. Daarom is het wenselijk om externe experts binnen te halen, ad hoc of voor langere tijd. Met clearXperts onderhouden we al acht jaar een goede relatie. Net als wij zijn zij erg gericht op het detecteren en invullen van alle behoeften bij de klanten. Ze doen dit heel goed, op verschillende domeinen, met medewerkers aan wie ze de waarden meegeven die ook de onze zijn: expertise, passie en servicebeleving.

ISS Facility Services België-Luxemburg - Frank Geelen - CFO

Belgoprocess werkt samen met clearXperts bij belangrijke, tijdelijke projecten. Philippe Lannoy: “Ik wilde graag onze eigen mensen vrijmaken om aan de implementatie van ERP-software te werken. Zo’n implementatie brengt een gigantische verandering mee. clearXperts zorgde ervoor dat wij nu externen hebben die de job van onze eigen mensen kunnen overnemen tijdens deze implementatie. Ook bij Ecover heb ik trouwens al samengewerkt met clearXperts. Ik had toen iemand nodig voor financiële rapportering, ook in het kader van een ERP-implementatie, en het profiel dat we kregen, was de nagel op de kop.

Belgoprocess - Philippe Lannoy - CFO

Benieuwd waarom onze klanten zo tevreden zijn ?
We leggen het je graag uit bij een kop koffie.

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]