Onze specialisaties

Op zoek naar versterking in finance, HR, sales&marketing of legal?
We zoeken voor jou de juiste professional.

Mensen maken het verschil

Daar zijn we rotsvast van overtuigd. Je kan als bedrijf niet groeien, zonder de juiste mensen op de juiste plekken in je organisatie. Onze echte specialiteit is dan ook mensen. Meer bepaald, het koppelen van mensen aan bedrijven. We zoeken naar een match tussen

talenten, competenties, persoonlijkheid en ambities. En we doen dat op de sleuteldomeinen binnen een bedrijf, in de afdelingen die cruciaal zijn om duurzame groei te realiseren.

Finance

Groeien kan alleen als je financieel gezond bent. De cijfers moeten

kloppen. Onze finance professionals zijn dus echte perfectionisten.

Ze houden er van om achter de schermen mee te bouwen aan de gezondheid en aan de groei van een bedrijf. En dat kan op alle niveaus : van accounting over controlling tot financiële directie.

Ben je zelf ook gebeten door cijfers ? Wil je blijven leren en ontwikkelen ? En ben je klaar voor een volgende stap in je carrière ? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

HR

Talent is schaars. Het aantrekken, bijhouden én ontwikkelen van dat talent, is belangrijker dan ooit. Je kan als bedrijf dus beter investeren in specialisten die weten hoe je met dat menselijk kapitaal werkt.

Onze HR professionals weten wat er nodig is om de juiste mensen aan te trekken, om ze te motiveren en om ze te laten groeien.

Zijn mensen jouw grote passie ? Wil je blijven leren en ontwikkelen ? En ben je klaar voor een volgende stap in je carrière ? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

Sales & marketing

Als je wil groeien, moet je de straat op, het veld in. Je moet op zoek naar nieuwe markten en nieuwe klanten. Slimme marketeers stippelen de route voor je uit. Gedreven sales professionals bouwen aan nieuwe relaties. Allebei weten ze hoe ze je verhaal moeten verpakken en vertellen.

Ben jij gepassioneerd door sales of marketing ? Wil je blijven leren en ontwikkelen ? En ben je klaar voor een volgende stap in je carrière ? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

Legal

Wanneer er juridisch advies nodig is, wordt er ondersteuning aangeboden door onze legal professionals op professionele wijze. Onze legal professionals weten hoe ze juridische advisering moeten bieden en zijn bereid om juridische uitdagingen aan te gaan.

Ben jij gepassioneerd door juridische zaken? Wil je groeien en ervaring opdoen binnen deze branche? Wil je een nieuwe stap maken in je carrière? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

Klaar om aan jouw
toekomst te werken?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]