Onze specialisaties

Op zoek naar versterking in Finance, HR, Marketing & Sales of Legal?

We zoeken voor jou de juiste professional.

Mensen maken het verschil

Daar zijn we rotsvast van overtuigd. Je kan als bedrijf niet groeien, zonder de juiste mensen op de juiste plekken in je organisatie. Onze echte specialiteit is dan ook mensen. Meer bepaald, het koppelen van mensen aan bedrijven. We zoeken naar de perfecte match tussen talenten, competenties, persoonlijkheid en ambities. En we doen dat op de sleuteldomeinen binnen een bedrijf, in de afdelingen die cruciaal zijn om duurzame groei te realiseren: Finance, HR, Marketing & Sales en Legal.

 Finance

Groeien kan alleen als je financieel gezond bent. De cijfers moeten kloppen. Onze finance professionals zijn dus echte perfectionisten. Ze houden ervan om achter de schermen mee te bouwen aan de gezondheid en aan de groei van een bedrijf. En dat kan op alle niveaus : van accounting over controlling tot financiële directie.

Nood aan tijdelijke ondersteuning in je Finance team?
Kom kennismaken!

Ben je zelf ook gebeten door cijfers ? Wil je blijven leren en ontwikkelen ? En ben je klaar voor een volgende stap in je carrière ? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

 HR

Talent is schaars. Het aantrekken, bijhouden én ontwikkelen van dat talent, is belangrijker dan ooit. Als bedrijf investeer je dus best in specialisten die weten hoe je met dat menselijk kapitaal werkt. Onze HR professionals weten wat er nodig is om de juiste mensen aan te trekken, om ze te motiveren en om ze te laten groeien.

Nood aan tijdelijke ondersteuning in je HR team?
Kom kennismaken!

Zijn mensen jouw grote passie ? Wil je blijven leren en ontwikkelen ? En ben je klaar voor een volgende stap in je carrière ? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

 Marketing & Sales

Als je wil groeien, moet je de straat op, het veld in. Je moet op zoek naar nieuwe markten en nieuwe klanten. Slimme marketeers stippelen de route voor je uit. Gedreven sales professionals bouwen aan nieuwe relaties. Allebei weten ze hoe ze je verhaal moeten verpakken en vertellen.

Nood aan tijdelijke ondersteuning in je Marketing of Sales team?
Kom kennismaken!

Ben jij gepassioneerd door sales of marketing ? Wil je blijven leren en ontwikkelen ? En ben je klaar voor een volgende stap in je carrière ? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

 Legal

In tijden van big data en GDPR, worden er regelmatig regelgevingen geïntroduceerd of gewijzigd. Wil je blijven groeien? Dan is het cruciaal dat je hierop (tijdig) inspeelt. Onze legal consultants zorgen voor tijdelijke juridische ondersteuning op maat van jouw specifieke noden.

Ontdek onze nieuwe dienst!

Ben je geboeid door maatschappelijke evoluties en volg je de actualiteit nauw op? Heb je reeds een aantal jaren ervaring in de juridische sector en wil je blijven groeien en ervaring opdoen in diverse bedrijfscontexten? Kom dan zeker eens kennismaken, we hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Geef je carrière een boost!

Klaar om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]