Opleidingen

Op zoek naar kennis in finance of marketing?

We investeren heel veel in de groei en de ontwikkeling van onze mensen.

We organiseren regelmatig opleidingen en inspiratiesessies en elke medewerker krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. We hebben de afgelopen jaren dan ook heel wat ervaring en knowhow opgebouwd met trainingen en opleidingen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Training – finance for non financials

De ideale training voor iedereen die regelmatig samenwerkt met de financiële afdeling of zelf financiële verantwoordelijkheid draagt. Het is een ontdekkingstocht door de basisprincipes van finance, zoals balans, resultatenrekening en cashflow. Maar daarna schakelen we een versnelling hoger, naar de meer geavanceerde concepten rond ratio’s, KPI’s, budgettering, forecasting, CAPEX, OPEX, … Maar altijd met een vertaling naar de dagelijkse praktijk. Na deze training heb je een betere kijk op het hoe en waarom van cijfers. We organiseren regelmatig open sessies van 1 dag die voor iedereen toegankelijk zijn. Maar vanaf 10 deelnemers kan het ook op maat van jouw bedrijf. In 3 sessies van telkens een halve dag maken we dan de brug naar het financiële verhaal van het eigen bedrijf.

The Digital Marketing Academy

Marketeers zijn steeds op zoek naar de allernieuwste trends en technieken in hun vakdomein om zo geen enkele nieuwe optie over het hoofd te zien. Een opportuniteit missen voor je merk kan grote gevolgen hebben. Vorig jaar deed clearXperts een grootschalig marktonderzoek naar welke marketing trends effectief worden ingezet in de jaarplannen van 2020 bij collega marketeers. Uit ons onderzoek is gebleken dat Content & Social Media Marketing, Marketing Automation, Data en Customer Journey hoog op de agenda staan voor 2020.
Ben je nog op zoek naar een geschikte hands-on (digitale) marketing workshop die inspeelt op één van deze thema’s? Schrijf je dan in voor één van de clearXperts marketing sessies. In 5 compacte namiddag- en of avondsessies, brengen we je marketing team helemaal up to date.

Meer info of vragen? Contacteer Arne Vanvlasselaer op 0474 90 93 14 of [email protected]

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]