Parttime boekhouder –

Parttime boekhouder –

Organization

Een KMO in België met een sterk Europees succesverhaal! Dat is de korte omschrijving van onze opdrachtgever, een productiebedrijf voor de voeding. Om het 4 koppig finance team te versterken, zoeken we een parttime boekhoudkundig medewerker. Wil jij deel uitmaken van dit groeiverhaal?

Function

Als een goed geoliede machine verwerk je – samen met je collega’s – de leveranciersboekhouding. Van de verwerking en de controle van facturen, over het opvolgen van bestelbonnen, de goedkeuring van facturen en verwerking in SAP. Dat gedeelte is jouw verantwoordelijkheid! Je werkt nauw samen met jouw collega’s in het finance team en springt bij waar nodig.

Requirements

Verantwoordelijk ingesteld, open in communicatie en gericht op het opleveren van kwaliteit, ben je een teamspeler die houdt van boekhouding en ben je helemaal gepassioneerd door nauwkeurige en stipte financiële administratie. Om alles correct te verwerken is enige achtergrond in SAP een extra troef. Hoewel we ervaring en persoonlijkheid belangrijker vinden dan diploma’s, zijn we op zoek naar een bachelor werkniveau. Je bent immers niet op zoek naar een louter uitvoerende functie, maar houdt ervan om kritisch na te denken en pro-actief te handelen. Hulpvaardig en sociaal ingesteld, hou je ervan om in tandem met de andere collega’s te werken en om samen mooie resultaten te kunnen boeken. Dankzij een aantal jaren ervaring binnen een gelijkaardige rol, ben je snel inzetbaar.

Offer

Als je het belangrijk vindt om in een gemoedelijk team terecht te komen en een bedrijf met korte rapportagelijnen, dan zul je je hier echt thuis voelen. Naast een uitdagende functie inhoud, wordt er ook veel aandacht besteed aan een open en toegankelijke cultuur en een fijne werksfeer. In ruil voor je inzet en enthousiasme biedt onze opdrachtgever een mooi salarispakket, aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques en een flexibele uurregeling. In deze functie werk je 20 uur per week, bij voorkeur verspreid over zoveel mogelijk dagen, uurrooster wordt bepaald in overleg.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags: