Payroll en compensation expert – Mollem

Payroll en compensation expert – Mollem

Introduction

Even een wasje draaien, daarna nog stofzuigen en – oh ja – vergeet je de vaatwas niet op te zetten? Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor huishoudapparaten van topkwaliteit, maken ze het ‘huishouden’ lichter en zijn ze een toonaangevend merk dat bij iedereen gekend is. Vandaag krijg jij de kans om met jouw payroll en comp & ben expertise ook ín het bedrijf aan de ‘Immer Besser’ ervaring te bouwen. Plug in om meer te weten te komen…

Organization

[MDE 11-09-2020 09:34]

Function

Voor 220 bedienden in België en Luxemburg ben jij de expert op vlak van payroll en comp & ben. Je zorgt voor een vlekkeloze verwerking van de payroll in samenwerking met het sociaal secretariaat, maar beantwoordt ook alle vragen op sociaal juridisch vlak, gaande van tijdskrediet en ouderschapsverlof, tot het maken van bruto-netto berekeningen en andere ad hoc HR-gerelateerde vragen. Daarnaast ondersteun je de HR business partner bij de aanwerving van nieuwe talenten. Hier kan je zowel je communicatieve als je administratieve ‘ei’ kwijt. Je hebt immers zowel met kandidaten contact om praktische regelingen te treffen als met interim partners en je verzorgt de bijbehorende administratie (contractenbeheer, prestaties doorgeven, …). Enkele operationele vacatures kan je bovendien op termijn zelf van A tot Z gaan beheren. Uitdaging genoeg bij Miele, gezien je vanuit je rol ook mee kan participeren in verschillende HR projecten (automatisatieprojecten, optimalisatie van verzekeringen of arbeidsreglement, uitwerken thuiswerk policy, enzovoort). Kortom naast jouw expertise in payroll en comp & ben, liggen er heel wat uitdagingen op jou te wachten en is dit de geknipte functie als je op zoek bent naar een brede waaier aan verantwoordelijkheden.

Requirements

  • Met een bachelor diploma in een relevante richting en werkervaring als payroll medewerker of in een sociaal secretariaat op zak, ben je er helemaal klaar voor om deze uitdaging aan te gaan. Gepassioneerd in sociaal juridische materie en met jouw oog voor correcte en accurate loonadministratie sta je immers garant voor ‘Immer Besser’ dienstverlening voor de 220 bedienden.
  • Toegankelijk ingesteld ben je iemand waarbij de collega’s terecht kunnen met hun HR-gerelateerde vragen en problemen. Je neemt deze ter harte, lost het probleem op en denkt ook na over lange termijn oplossingen die de HR-processen efficiënter zullen laten verlopen.
  • Zowel in het Frans als in het Nederlands weet je jezelf professioneel duidelijk te maken. Je kent de vakterminologie en bent in beide talen dynamisch en vlot genoeg om elke collega op een fijne manier aan te spreken.
  • Tot slot is ook teamspirit ‘key’. Jouw collega HRBP en HR director houden van een open en directe communicatiestijl, in een ‘work hard – play hard’ context en genieten van een samenwerking doorspekt met een vleugje humor.


Offer

Als deze uitdagende combi tussen operationele HR expertise en pro-actieve input voor de optimalisatie van processen je aanspreekt, moet je niet aarzelen om te reageren.

  • Fijne collega’s, waarmee hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd wordt gemaakt om samen te lachen en ’s middags gezellig samen te lunchen.
  • Je krijgt de kans om te werken voor een topmerk, maar nog steeds binnen een familiale setting.
  • Inzet en engagement worden beloond met flexibiliteit, vertrouwen en een mooi salarispakket (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een 13e en 14e maand en glijtijden), maar vooral met een uitdagende functie en verschillende groeikansen naar de toekomst toe.


Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter