Payroll en HR data verantwoordelijke – Leuven

Payroll en HR data verantwoordelijke – Leuven

Introduction

Dagdagelijks staat de zorgsector in de frontlinie om mensen de allerbeste zorg te geven. Vanuit jouw expertise in payroll en HR data kunnen werken aan een lokaal en warm ziekenhuis, waar de visie ‘Dichtbij beter!’ is, betekent dus de uitgelezen kans voor jou, om ook jouw steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Organization

735 Medewerkers en 121 artsen maken elke dag het verschil door kwalitatieve zorg aan te bieden en hun patiënten van dichtbij bij te staan. Daarnaast staat teamspirit centraal, want een goede samenwerking staat ook garant voor een top zorgaanbod en uiteraard een fijne werksfeer. In dit lokaal ziekenhuis gaan ze dus volledig voor de familiale sfeer met korte communicatielijnen! Redenen genoeg om te verder te lezen! Niet?

Function

Het HR team van het Heilig Hart ziekenhuis in Leuven wil garant staan voor een toegankelijk personeelsbeleid op mensenmaat. Daarom zijn ze continu bezig met de verdere professionalisering van hun dienstverlening. Als Payroll en HR data verantwoordelijke ben jij het kompas voor de organisatie op vlak van harde HR. Gepassioneerd door HR systemen, payroll en HR data, ben jij een echte number cruncher en sparringpartner voor zowel HR als finance collega’s. Jij bent immers hét aanspreekpunt aangaande sociale wetgeving, procedures, HR data & rapportages. Proactief en positief ingesteld ben je optimalisaties en wijzigingen steeds 1 stap voor. Samen met je 2 payroll collega’s, zorg je ervoor dat vlekkeloze salarisverwerking, correct advies over sociaal juridische materie en een glashelder data overzicht de norm is voor de organisatie.

Requirements

  • In jouw loopbaan heb je al heel wat payroll en HR data watertjes doorzwommen. Harde HR kent bijgevolg nog maar weinig geheimen voor jou – je weet je weg te vinden in het sociaal juridische landschap en vindt het uitdagend om in een sector te werken waar zowat alle uitzonderingen aan bod komen.
  • Je hebt een ruime kennis van verschillende HR systemen (eBlox, HCPS, …) en weet je heel snel in te werken in nieuwe systemen. Als echte number cruncher wil je immers een systeem door en door kennen, zodat je performante rapportages en data analyses kan maken.
  • Het spreekt dus voor zich dat een uitstekende kennis van Excel een must is voor deze functie.
  • Jezelf zou je omschrijven als: een accuraat, sterk analytisch en discreet persoon met uitstekende communicatievaardigheden, die op een proactieve en autonome manier verantwoordelijkheid neemt.

Offer

Niet alleen kom je terecht in een sector die écht het verschil maakt. Je krijgt ook de kans om een uitdagende en verantwoordelijke functie vorm te geven, initiatief te nemen en mee te werken aan een mensgericht personeelsbeleid in een tof en warm team. Uiteraard krijg je in ruil voor jouw ervaring en kennis een salarispakket dat aansluit bij de sectorale loon categorieën, aangevuld met heel wat leuke extra’s. De mogelijkheid bestaat bovendien om deze functie voltijds of 4/5e in te vullen – ideaal dus om te combineren met het gezin. Waar wacht je nog op?

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,