Payroll officer – Mechelen

Payroll officer – Mechelen

Introduction

Houd jij van personeelsadministratie, ben je hands on en positief ingesteld, dan ben jij misschien wel de nieuwe Payroll Officer die we zoeken!

Organization

Onze klant is de absolute marktleider in België, naast het hoofdkwartier hebben ze meer dan 250 winkels verspreid over België. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Samen met 350 collega’s zal je het verschil maken voor de klanten.


Function

Als Payroll Officer sta je in voor de correcte uitvoering van de loonsverwerking van meer dan 350 bedienden. Hiervoor werk je nauw samen met het externe sociaal secretariaat.
Je beheert de personeelsgegevens op een adequate manier en houdt rekening met bepalingen van het sociaal en arbeidsrecht om zo op zelfstandige basis een tijdige en correcte berekening en betaling van de lonen, vakantiegelden en eindejaarspremies te garanderen.
Je zorgt ervoor dat de vereiste documenten inzake personeel op tijd aan de medewerkers en/of bevoegde instanties bezorgd worden. Tevens ben je het aanspreekpunt voor het interne personeel inzake payroll en sociale wetgeving. Je ziet erop toe dat de administratieve procedures correct gevolgd worden zodat de dienst tijdig over de nodige informatie beschikt.

Requirements

  • Je behaalde minimaal een bachelordiploma en kan terugblikken op een vijftal jaren ervaring binnen een payroll dienst of sociaal secretariaat.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het juridische, sociale en fiscale stelsel binnen België waardoor je vlot advies kan geven in complexe dossiers.
  • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer.
  • Je bent cijfermatig en analytisch sterk.
  • Je spreekt vlot Nederlands en Frans.
  • Strakke deadlines schrikken je niet af.
  • Je neemt graag initiatief, bent oplossingsgericht en hebt een hands-on ingesteldheid
  • Ervaring in een Retail omgeving en kennis van eBlox zijn troeven

Offer

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Daarnaast worden gepaste opleidingen aangeboden.

Er wordt ook een aantrekkelijk salarispakket voorzien aangevuld met een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, GSM, bonussysteem, etc.


Information

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,