Performance marketeer – Genk en home office

Performance marketeer – Genk en home office

Introduction

Meten, evalueren, optimaliseren en innoveren… dat is jouw mantra! Als performance en growth marketeer wil je op het juiste moment en op een doelgerichte manier communiceren met potentiële klanten of kandidaten van ASAP. Als jouw bloed sneller gaat stromen wanneer je mag experimenteren en automatiseren, stop met zoeken naar de ‘Enjoy’ in jouw job en solliciteer nu bij ASAP.

Function

Meten is weten zegt men in de volksmond, maar voor jou is het een echte passie! Je streeft naar een dieper inzicht in de ‘werkzoekenden’ op online platformen: wie zijn ze, wat zoeken ze en waarom bezoeken ze je online platform? Voor jou staat de doelgroep centraal en je tracht de aandacht van de bezoekers optimaal te benutten, zodat ze doorklikken op die droomjob én solliciteren. Een optimale user experience bereiken, door de functionaliteiten slim en efficiënt te ontwerpen is jouw doel. De online kanalen zijn dan ook jouw professionele speeltuin, waarmee je kan experimenteren, nadenken over out-of-the-box innovaties en nieuwe tactieken en strategieën uitproberen. Je hebt maar 1 focus: traffic genereren op landing pagina’s en op de online platformen en communities, om positieve ROAS te krijgen. Jouw successen en de resultaten van je growth strategieën rapporteer je via heldere dashboards aan de hand van PowerBI. Manuele handelingen zijn uit den boze: jij automatiseert alles wat je kan. Samen met de digital expert marketeer en de digital Brand marketeer bouw je aan de employer branding strategie. Met de copywriters, graphic designers en externe marketing agencies als sparring partners kan je jouw bruisende creativiteit en intrapreneurship zijn werk laten doen.

Requirements

  • Nooit tevreden met de status quo, innoveren en blijven leren en vooral retarget, retarget, retarget!
  • Ervaring als performance marketeer in het opschalen van online verkeer door paid en organic traffic funnels op te zetten.
  • Een data-gedreven growth mindset waarmee je de focus legt op experimenteren, automatiseren (Hubspot), resultaten opvolgen en dashboarding (PowerBI).
  • Passie voor analyse, online trends en nieuwe technologieën, in combinatie met een kritische geest en een bruisende creativiteit.
  • Ondernemend van aard en een echte teamspeler die rekening houdt met collega’s, interne klanten, externe klanten en werkzoekenden.

Offer

ASAP HR-groep bestaat meer dan 40 jaar! Sinds 1979 groeide ASAP HR group uit tot een internationale jobspecialist met roots in Limburg. ‘Enjoy your job’ is voor ASAP een echte levenswijze. Het bedrijf streeft er naar dat mensen hun beste talenten kunnen inzetten in een familiale en open communicatieve cultuur en sfeer. Als kers op de taart biedt ASAP jou heel wat mooie voordelen naast je bruto-salaris: een wagen en tankkaart, verzekeringspakket, maaltijdcheques, 12 ADV dagen, enzovoort. Enthousiast geworden? … waar wacht je dan nog op!

Information

Monda Declercq ([email protected])

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter