Pricedesk medewerker – Oost-Vlaanderen

Pricedesk medewerker – Oost-Vlaanderen

Introduction

Ter uitbreiding van het sales team van de grootste en gezelligste verdeler van kwaliteitsmazout in België is de opportuniteit als Pricedesk medewerker. Je bent het aanspreekpunt voor de B2B klanten en zal de klanten rekening houdend met de olieprijs en koersbepaling, de correcte prijs bezorgen.Organization

Je komt terecht bij een familiaal bedrijf binnen een grotere financiële investeringsgroep. Zo krijg je het beste van 2 werelden mee: de kleinschalige nauwe contacten met het 10-koppige team enerzijds en anderzijds de stabiliteit en mogelijkheden van een grote groep. Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in het het leveren van kwaliteitsvolle mazout.


Function

Naast het berekenen van de juiste prijs voor de verschillende producten, sta je ook in om de offertes op te maken en verder op te volgen. Je houdt dagelijks de evolutie van de olieprijzen en de wisselkoers in het oog en zorgt voor een correcte prijszetting. Je hebt dagelijks telefonisch klantencontact voor individuele prijsberekeningen en bestellingopname. Je ontvangt de bestellingen telefonisch, registreert deze en helpt de klanten verder met allerlei vragen omtrent prijzen, leveringen,….

Requirements

Je kan een bacheloropleiding in een economische richting en enkele jaren relevante commerciële ervaring voorleggen.
Dankzij jouw analytische ingesteldheid kan je probleemloos verschillende prijsmechanismen combineren om zo tot een correcte en concurrentiële prijszetting te komen
Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot behelpen in het Frans
Je bent bereid om te werken in een flexibel uurrooster van maandag tot vrijdag tussen 7u30-18u30. De beurtrol op zaterdagvoormiddag bespreek je in onderling overleg met je collega’s (frequentie gemiddeld 1/8 weken). Ook werken in een vast 4/5de regime is bespreekbaar voor ons.

Offer

In ruil voor jouw inzet en persoonlijke benadering, biedt onze klant een traditioneel salarispakket, aangevuld met verzekeringen, 6 ADV dagen, maaltijdcheques en eco-cheques. Indien je dus op zoek bent naar een afwisselende functie, in een klein en fijn team, waar je jouw klantgerichte en meertalige talenten kan benutten, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen.


Information

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter