Project Business Controller – Brussel

Project Business Controller – Brussel

Introduction

Better safe than sorry? Bij Securitas laten ze niets aan het toeval over.

In hun zoektocht naar een Project Controller investeren zij in dé juiste persoon op de juiste plaats.

Organization

Securitas Belgium telt meer dan 7500 werknemers in België en breidt het Controlling departement uit op het hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek.

Verspreid over 58 landen is Securitas Group wereldwijd marktleider in veiligheidsoplossingen. Dankzij hun jarenlange ervaring behoort deze Zweedse multinational tot de top op het vlak van beveiligingen.

Function

Heb jij zin in deze uitdaging?

Als Project Controller heb je een sterke interesse in processen en projecten. Je staat namelijk in contact met project managers en bent betrokken vanaf de start (business case) tot en met de oplevering (billing). Vanuit controlling oogpunt coördineer jij en maak je een goede vertaalslag naar het financieel plaatje van het verhaal. Zo sta je o.a. in voor een maandelijkse forecast en ben je verantwoordelijk voor reporting.

Requirements

Herken jij jezelf hierin?

Dankzij jouw ervaring in business controlling, ga jij deze uitdaging met veel plezier aan. Vanuit een sterke interesse in digitalisering en de technische kant (processen) bied je de nodige financiële inzichten. Bovendien heb je ervaring in projectmanagement en/of procesmatig werken. Communiceren in het Nederlands en Engels vormt voor jou geen probleem en je hebt een goede basiskennis van het Frans.

Offer

Niet alleen kom je terecht in een boeiende en uitdagende Controlling functie, je bent intern ook een spilfiguur tussen verschillende projectteams. Bij Securitas Belgium maak je deel uit van een internationale groep met een sterke naam en een groot marktaandeel. Op het hoofdkantoor van Securitas Belgium kom je terecht in een hechte community met ambitieuze en gedreven collega’s. De warme bedrijfscultuur, waar oog is voor jouw zelfontplooiing en groeiperspectief, en stabiliteit zijn kenmerkend. In ruil voor jouw inzichten en expertise bieden zij een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met een firmawagen, tal van extralegale voordelen, 12 ADV dagen en flexibele uren.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter