Project manager digitalisering – Vlaams-Brabant

Project manager digitalisering – Vlaams-Brabant

Organization

Bij Uitgeverij Averbode word jij dé specialist in educatieve producten. Je kent ze ongetwijfeld van Zonneland en Zonnekind of het Wiskunde Bakboek. Gericht op kinderen en jongeren van 2,5-18 jaar is deze uitgeverij al jaren een vaste waarde in het educatieve landschap. Met hun breed gamma in boeken, tijdschriften, digitale tools en diensten maar ook leerrijk speelgoed hebben zij hun strepen verdiend in het onderwijs (B2B) maar ook in jullie huiskamer (B2C).

Uitgeverij Averbode is gevestigd in het natuurgebied van Averbode. Misschien werk jij binnenkort wel in het groen, want wij werven een Project manager digitalisering aan.

Function

Op het vlak van innovatie en digitalisering voel jij goed aan wat er leeft in de educatieve markt. Je maakt deel uit van het Digital Team, waarin je nauw zal samenwerken met de innovation manager en de system administrator. Nieuwe ontwikkelingen binnen de educatieve technologie hou je goed in de gaten en nieuwe trends hebben voor jou weinig geheimen. De implementatie van een nieuw digitaal coachingplatform voor leerkrachten is slechts één van de recente voorbeelden. Jouw verantwoordelijkheid ligt in het bepalen van digitale noden: je definieert welke nieuwe digitale producten (mobiele toepassingen, websites, etc.) relevant zijn om te ontwikkelen en passen binnen de visie van Uitgeverij Averbode. Uiteraard stel je hiervoor projectteams samen, zowel intern als extern, die je coördineert en evalueert. Als Project manager digitalisering combineer je je kennis van de markt, je creatieve blik en je leidinggevend vermogen.

Requirements

Vanuit je interesse in EdTech en AI kan je meepraten over nieuwe trends in het educatief landschap. Idealiter heb je ervaring in een soortgelijke rol of bouwde je ervaring op met deze materie bij digitale platformen, digitale innovaties, start ups, het onderwijs, etc.

Offer

Wat denk je ervan om te werken in een groene omgeving waar ’s middags ruimte is voor ontspanning, na je inspanning? Wandelen of joggen met collega’s en nadien verfrissing zoeken met een lekker ijsje… het zijn slechts enkele voorbeelden van de collegialiteit bij onze opdrachtgever. In ruil voor jouw expertise vervul je een rol met verantwoordelijkheid en zeggenschap waar een aantrekkelijk salaris tegenover staat, aangevuld met interessante extralegale voordelen en 43 verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter