Project manager educatie – Vlaams-Brabant

Project manager educatie – Vlaams-Brabant

Organization

Bij Uitgeverij Averbode word jij dé specialist in educatieve producten. Je kent ze ongetwijfeld van Zonneland en Zonnekind of het Wiskunde Bakboek. Gericht op kinderen en jongeren van 2,5-18 jaar is deze uitgeverij al jaren een vaste waarde in het educatieve landschap. Met hun breed gamma in boeken, tijdschriften, digitale tools en diensten maar ook leerrijk speelgoed hebben zij hun strepen verdiend in het onderwijs (B2B) maar ook in jullie huiskamers (B2C).

Uitgeverij Averbode is gevestigd in het natuurgebied van Averbode. Misschien werk jij binnenkort wel in het groen, want voor de thuismarkt werven wij een Project Manager Educatie aan.

Function

Als Project Manager kan je zowel jouw creatieve kant aanspreken als je coördinerende skills in de verf zetten. Als expert in de leefwereld van kinderen en jongeren voel jij goed aan wat er leeft bij deze doelgroep. Dankzij jouw kennis van de (retail)markt begrijp jij als geen ander welke ontwikkelingen en veranderingen zich voordoen bij deze doelgroep. Je hebt tal van ideeën en bedenkt nieuwe concepten die een antwoord bieden op de behoeften van kinderen en jongeren maar ook hun (groot)ouders, vrienden en familie. Dit wordt vervolgens in detail uitgewerkt door je collega’s van Product Management. Jouw sterkte ligt in project management. Voor de uitwerking van deze leerrijke en leuke producten stel je creatieve project teams samen die jij nauw opvolgt. Je legt contact met redacteuren, illustratoren,… en bewaakt van A-Z elke stap in het proces: van budgetbepaling tot en met de timing. Je krijgt natuurlijk energie van het combineren van verschillende projecten en schakelt vlot tussen de leeftijdscategorieën binnen de doelgroep.

Requirements

Een aantal ballen tegelijk in de lucht houden – dit schrikt jou niet af en geeft jou daarentegen energie!

  • Dankzij jouw ervaring in projectbeheer of –management ken je de kneepjes van het vak.
  • Bovendien ken je de leefwereld van kinderen en jongeren heel goed en heb je een goed zicht op wat er leeft in educatie (lerend spelen).
  • Omdat in deze functie de focus ligt op de thuismarkt is kennis of ervaring in retail (vb. supermarkt, boekenhandel,…) interessant.
  • Je bent een georganiseerde, creatieve duizendpoot die zowel in het Nederlands als Frans vlot communiceert.

Offer

Wat denk je ervan om te werken in een groene omgeving waar ’s middags ruimte is voor ontspanning, na je inspanning? Wandelen of joggen met collega’s en nadien verfrissing zoeken met een lekker ijsje… het zijn slechts enkele voorbeelden van de collegialiteit bij onze opdrachtgever. In ruil voor jouw expertise vervul je een rol met verantwoordelijkheid en zeggenschap waar een aantrekkelijk salaris tegenover staat, aangevuld met interessante extralegale voordelen en 43 verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter