Projectingenieur beveiligingsprojecten – Opglabbeek

Projectingenieur beveiligingsprojecten – Opglabbeek

Introduction

Op zoek naar een veelzijdige technische uitdaging?

Organization

Beveiliging, alarmsystemen, telecom, tijdsregistratie, …? Onze opdrachtgever heeft een antwoord op alle beveiligingsbehoeften. Al 30 jaar STAAN ze er, als een Limburgse KMO, met oog voor innovatie, maar een toffe, familiale teamsfeer. Ter versterking van hun 35 koppig team, zoeken we momenteel een technische duizendpoot.

Function

Binnen deze spilfunctie sta ja tussen de verkoop en de uitvoering. Je bespreekt technische vragen van klanten met de sales, voorziet een oplossing, werkt deze uit en calculeert een marktconforme prijs. Na akkoord van de klant, maak je alles klaar voor uitvoering, geeft je dit door aan de projectleiding en kan de installatie starten.

Dankzij jouw sterke technische bagage, ben je in staat een oplossing te vinden voor elke beveiligingsvraag van de klant, of het nu gaat om de bakker om de hoek, of een grote KMO in de regio. In principe werk je vanop kantoor, maar sporadisch bezoek je werven.

Requirements

Je voelt je als een vis in het water binnen een familiale sfeer, waar teamwork en collegialiteit belangrijke waarden zijn. Jouw grootste meerwaarde is jouw technisch inzicht, waardoor je in staat bent een klantenvraag vorm te geven en een technische oplossing op maat uit te werken.

Je kan technisch tekenen, hebt een sterke technische achtergrond en affiniteit met beveiligingsoplossingen.

Offer

Naast de inhoudelijke uitdaging en de verantwoordelijkheid die je krijgt, moet de teamsfeer de grootste troef van dit bedrijf zijn. Ze hebben zelfs een heus feestcomité! Jouw prestaties worden beloond met een degelijk salaris, 32 vakantiedagen (20 vakantie + 12 ADV) en een pakket extra legale voordelen op maat van jouw expertise.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter