Projectleider Bodem – Beringen

Projectleider Bodem – Beringen

Organization

Wat begon bij een landbouwerszoon met een plan voor een bouwadviesbureau groeide afgelopen 25 jaar uit naar een kennisnetwerk met meer dan 250 experten en 10 merken. Naast het advies aan de landbouwsector, biedt het kennisnetwerk van United Experts ondertussen een breed gamma van diensten aan: van omgevingsadvies voor kmo en industrie, over beheerplannen voor natuur en erfgoed tot energie-advies en ondersteuning bij bedrijfsvoering.

In het Bodem team van Profex kan jij als een echte milieu- en bodemspecialist jouw kennis maximaal inzetten!

Function

In het Bodem team werk je nauw samen met experten in de bodemproblematiek. Je wordt verantwoordelijk voor o.a. bodemsaneringsprojecten en staat dagdagelijks in contact met diverse soorten klanten, van KMO’s en internationale bedrijven tot particulieren. In verslaggeving en wetgeving ben je sterk en afhankelijk van jouw opgebouwde expertise en ervaring kan je als Senior Projectleider jouw ondernemend en commercieel talent benutten. Je krijgt namelijk de kans om deze job zelf mee vorm te geven! Afhankelijk van jouw achtergrond en ambities neem je meer verantwoordelijkheid op en krijg je de kans om verder te groeien in de organisatie.

Requirements

Als je een sterke ervaring hebt opgebouwd in bodemonderzoek bij een studiebureau, gepassioneerd bent door bodemproblematieken en –wetgeving en graag in contact staat met klanten is dit voor jou een logische volgende stap in jouw loopbaan.

Offer

Als je het belangrijk vindt om in een fijn en gemoedelijk team terecht te komen, bij een authentieke en integere werkgever met echte ‘Limburgse’ roots, dan zul je je bij United Experts echt thuis voelen. Naast een mooie werkomgeving (vlakbij de Limburgse mijnsites), wordt er ook veel aandacht besteed aan een open en toegankelijke cultuur, de juiste werkmaterialen en een fijne werksfeer. In ruil voor je inzet en enthousiasme biedt United Experts/Profex een mooi salarispakket, aangevuld met een firmawagen, verzekeringen, maaltijdcheques, cafetaria plan, 12 ADV dagen en de nodige flexibiliteit om werk en gezin mooi in balans te brengen.

Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter