Projectvoorbereider – Oudsbergen

Projectvoorbereider – Oudsbergen

Introduction

Van concept tot 3D ontwerp!

Function

3D tekenprogramma’s hebben voor jou weinig geheimen: je tekent elk project uit en ontwerpt uitvoeringsplannen. Uiteraard sta je hierin niet alleen: je werkt zeer nauw samen in een projectteam met o.a. aankoop en productie. Uniek aan de positie van Projectvoorbereider is teamwork: jij draagt jouw steentje bij in de onmisbare voorbereidende fase en realiseert op deze manier een stukje in de puzzel.

Requirements

Dankzij jouw oog voor detail, zet je in jouw ontwerp steeds de puntjes op de i. Kennis van Revit of AutoCAD 3D bouwde je op dankzij jouw ervaring of studie achtergrond.

Offer

Onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf met projecten in zowel Vlaanderen en Wallonië als BeNeLux, Duitsland en Frankrijk, breidt sterk uit. Het bedrijf geeft zijn medewerkers kansen. Zo krijg je de kans om je te ontwikkelen in deze job, maar ook inhoudelijk verder te groeien en meer verantwoordelijkheden op te nemen. Gedreven personen die proactief zijn en zich graag nieuwe taken eigen maken, springen eruit en worden gewaardeerd voor hun werk. Naast een correct verloningspakket heb je een interessant uurrooster en de mogelijkheid om een aantal dagen van thuis uit te werken.

Information

+32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter