Quality Assurance officer – Hasselt

Quality Assurance officer – Hasselt

Introduction

Kwalitatieve voeding heeft de laatste jaren sterk aan belang gewonnen. Des te belangrijker is het voor voedingsproducenten geworden om sterk in te zetten op hoge kwaliteitsnormen. Aminolabs is als pionier in gezondheidsvoeding en sportsupplementen daarom dagdagelijks bezig met innovatie en een kwalitatieve processen. Jij bent misschien wel dé quality assurance assistent die mee de visie op ‘healthy snacking’ waar te maken.

Function

Jij bent het kwaliteitskompas in de organisatie! Als aanspreekpunt voor medewerkers en klanten, zorg jij immers voor verbeteren en het handhaven van het kwaliteitsbeleid dat door de quality manager wordt uitgestippeld. Naast het sensibiliseren, doe je ook regelmatig een rondgang en controleert zo of de kwaliteitssystemen worden nageleefd. Regelmatig doe je een interne audit, je neemt stalen, bezorgt de stalen aan de externe labo’s, interpreteert en registreert de resultaten. Je volgt de kwaliteitsaudits op, behandelt vragen over kwaliteit en beheert de klachten van klanten. Daarnaast werk je mee aan de implementatie van een nieuw kwaliteitssysteem en optimaliseer je continu het kwaliteitshandboek. Op die manier draag jij je steentje bij aan de ‘superfoods’ van morgen.

Requirements

  • Met een hogere opleiding levensmiddelentechnologie, biotechnologie of een andere gelijkwaardige studie (of ervaring) op zak en een flinke portie interesse in kwaliteit, kwaliteitssystemen en voedselveiligheid, ben jij misschien wel dé geschikte man/vrouw voor deze rol.
  • Gestructureerd, grondig en nauwkeurig werken is helemaal je ‘ding’. Bovendien werk je graag met verschillende softwaresystemen en registreer je alles nauwgezet.
  • Naast sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels hou je er ook van om projectmatig te werken, ben je praktisch ingesteld en vind je het belangrijk om pro-actief initiatief te nemen.
  • Een eerste ervaring in kwaliteit in voeding of pharma en/of enige kennis van de levensmiddelenwetgeving, verpakkingen en hulpstoffen zijn noodzakelijk.

Offer

Omringd door tal van innovatieve bedrijven werk je op de corda campus in een dynamische, ambitieuze en filevrije omgeving. Toch behoudt dit Limburgs bedrijf met internationale alure zijn open en informele cultuur en voel je je meteen ‘thuis’ op het werk. In ruil voor jouw expertise en engagement, biedt Aminolabs een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met mooie extralegale voordelen. De continue groei van dit bedrijf zorgt ook voor boeiende uitdagingen en mooie carrière mogelijkheden.

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter