Quality engineer – Diepenbeek

Quality engineer – Diepenbeek

Introduction

Ben je op zoek naar een kwaliteitsfunctie met voldoende doorgroeipotentieel?

Organization

Op zoek naar een leuke ervaring binnen een bedrijf dat oog heeft voor ecologie en duurzaamheid? Onze opdrachtgever ontwerpt en produceert hoogtechnologische state-of-the-art toestellen die in de HVAC wereld de toekomst mee vorm zullen geven. Vanuit de vestiging in Limburg werken gedreven en ervaren vakmensen dag na dag aan de groei van dit innovatieve bedrijf dat inzet op duurzaamheid en waar autonomie en verantwoordelijkheid voor medewerkers sleutelwoorden zijn.

Function

Als rechterhand van de quality manager ben je dan ook nauw betrokken bij het R&D en productieproces, voor jou is kwaliteit geen theoretische aangelegenheid! Daarom begeef je jezelf graag op de werkvloer en bekijk je kritisch welke technische optimalisaties aangebracht kunnen worden in het proces om kwalitatievere resultaten te realiseren. Grondig analyseer je interne klachten over leveranciers en externe klantenklachten. Je bekijkt de dagelijkse kwaliteitscontroles, gaat op zoek naar problemen, maar vooral ook naar oplossingen.

Je rapporteert in eerste instantie aan de quality manager, maar op termijn zijn er zeker mogelijkheden om jouw rol uit te bouwen. Uiteraard bouw je ook een stevig intern netwerk op en ondersteun je de collega’s op de productie afdeling dagelijks.

Dankzij jouw polyvalente instelling haal je zowel voldoening uit het uitvoeren van steekproeven op halffabricaten en eindproducten als het opmaken van verslagen voor leveranciers.

Requirements

Bachelor of master in elektromechanica of aanverwante richting

Een eerste ervaring binnen quality is zeker een troef

Naast het Nederlands , kan je ook vlot Engels spreken en schrijven

Verder heb je een hands on mentaliteit, ben je communicatief, blink je uit in pro activiteit en voel je je als een vis in het water wanneer je kan werken in een omgeving waar je vrijheid krijgt

Offer

Binnen deze functie krijg jij de kans om jouw technische expertise optimaal in te zetten én te timmeren aan de groei in jouw loopbaan! Tewerkstelling binnen dit groeiende bedrijf biedt heel wat perspectieven. Uiteraard is er in ruil een interessant salarispakket voorzien met tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en dergelijke. Naast het wettelijk verlof bouw je 12 extra verlofdagen op en na 5 jaren heb je al recht op anciënniteitsverlof.

Information

+32 (0)3 471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter