Recruiter – Hasselt

Recruiter – Hasselt

Organization

Het ontlasten en ondersteunen van bedrijven en hun salesactiviteiten uit handen nemen, daar is onze opdrachtgever sterk in! Al meer dan 20 jaar genereren ze leads voor bedrijven, maken ze afspraken of nemen ze het verkoopsproces over. Succesvol en ambitieus wil dit bedrijf verder groeien en zoeken ze een recruiter om hen daarbij te helpen!

Function

Als interne recruiter ben je verantwoordelijk voor het ganse recruitment proces. Van het publiceren van de vacature, het screenen van kandidaten tot het ondertekenen van het contract: jij neemt de lead! Jij blinkt uit in het innovatief benaderen van kandidaten en hebt voldoende ideeën hoe jij de juiste salesprofielen voor deze organisatie kunt aantrekken.

Verder bekleed je ook intern een belangrijke rol. Als enige persoon op HR sta jij ter beschikking van de medewerkers, ben je een luisterend oor en voorzie jij hen op moeilijke momenten van een stevige dosis peptalk en motivatie! Om verder te bouwen aan de nu al geweldige teamsfeer, behoort ook het nemen van toffe initiatieven voor de werknemers en het organiseren van kleinschalige evenementen tot jouw takenpakket.

Requirements

Iemand met een bachelor diploma en een 2 tot 5 jaar ervaring binnen recruitment zien we het best passen binnen deze rol. Bovendien ben je gedreven, flexibel en het luisterend oor waarnaar we op zoek zijn. Jij bent als het ware ‘een moederfiguur’ voor de medewerkers. Uiteraard vul je dit aan met kennis van de meest recente recruitment tool, inzicht in het benaderen van kandidaten en een innovatieve kijk op talent acquisition. Je hebt een no nonsens mentaliteit en voelt je goed binnen een familiale sfeer.

Offer

Werken voor een familiaal groeiend bedrijf opent heel wat deuren voor jou. Ervaring, inzet en engagement worden vertaald in een marktconforme verloning, aangevuld met een firmawagen. Bovendien zijn er nog heel wat groeimogelijkheden binnen dit bedrijf en krijg jij de kans om HR uit te bouwen. Plaats van tewerkstelling is Hasselt, uitstekend bereikbaar. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.


Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
, ,