Recruitment Business Partner – Regio Willebroek-Mechelen

Recruitment Business Partner – Regio Willebroek-Mechelen

Introduction

Een combinatie van het werven en selecteren van bediende profielen en het verlenen van advies aan stakeholders en hiring manager, klinkt dat jou als muziek in de oren? Lees dan zeker verder!Organization

Onze klant is de absolute marktleider in België, naast het hoofdkwartier hebben ze meer dan 250 winkels verspreid over België. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Samen met 350 collega’s zal je het verschil maken voor de klanten.

Function

Je komt terecht op het hoofdkantoor met 3 rechtstreekse HR-collega’s. Je zal het aanspreekpunt zijn voor alle activiteiten binnen rekrutering en selectie, je volgt het proces van A tot Z op. De HR administratie waaronder ook het beheer van de wagenpark valt ook onder jouw verantwoordelijkheid en het verlenen van professionele HR advies aan de Hiring Managers.


Requirements

  • Je hebt een bachelor – of masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je stelt je discreet op, neemt initiatieven en werkt nauwkeurig.
  • Je bent empathisch en bouwt graag relaties op.
  • Je bent open en communicatief.
  • Je kan terugkijken op enkele jaren relevante ervaring.
  • Je bent in staat om vlot te communiceren in het Nederlands en het Frans (zowel geschreven als gesproken).

Je vervoegt een team van 3 andere HR medewerkers en deelt met hen het enthousiasme en het plezier om anderen te laten groeien!


Offer

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Daarnaast worden gepaste opleidingen aangeboden.

Er wordt ook een aantrekkelijk salarispakket voorzien aangevuld met een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, GSM, bonussysteem, etc.


Information

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter