Regio Manager – Limburg

Regio Manager – Limburg

Introduction

Mee kunnen pionieren in de automobiel sector en tegelijk je commerciële ervaring en expertise kunnen omzetten in een uitdagende leidinggevende sales functie – het is een droom, die binnen kort waargemaakt kan worden! Groep Delorge is de grootste automobielgroep in Limburg en Vlaams Brabant. Verkochte nieuwe en tweedehandswagens van de merken Audi, Volkswagen, Skoda en Seat rollen er dagelijks uit de 25 toonzalen. Om continu verder te werken aan de innovatie verbetering, groei en beleving van hun merken zoeken ze een regio manager voor regio Limburg.


Function

Gedreven door customer experience en gepassioneerd door wagens, ben je een coach en voorbeeld voor de sales en after sales managers van een 4 à 5-tal concessies in de regio Limburg. Met de vooropgestelde targets in het vizier ga je samen met hen aan de slag om concrete actieplannen op te maken, te implementeren en bij te sturen indien nodig. Jouw doel is om de concessies zo autonoom mogelijk te laten functioneren en lokaal te verankeren. Dankzij jouw hands-on ingesteldheid weet je mensen enthousiast te maken voor nieuwigheden, veranderingen en visie van Delorge en sta je garant voor een positieve teamspirit. Kortom, jij bent een echte commerciële People manager die passie en gedrevenheid uitstraalt en streeft naar uitmuntendheid van de customer experience in sales en after sales.

Requirements

  • ‘Best in Class’ is jouw levensfilosofie. Passie, betrokkenheid en gedrevenheid maken van jou een sales professional in hart en nieren. De commerciële handen uit de mouwen steken is helemaal je ding en zo zorg je ervoor dat je als voorbeeldfiguur het team enthousiast maakt.
  • Als People manager hou je stevig de focus op resultaten en doelen en weet je mensen te overtuigen.
  • Jij combineert leidinggevende ervaring met een pragmatische hands on mentaliteit.
  • Met jouw passie (en eventueel kennis) van wagens, jouw focus op innovatie en jouw ondernemerschap sta je garant voor uitstekende resultaten van al de concessies in jouw regio.
  • Je gaat voor niet minder dan lange termijnrelaties waarbij wederzijds respect en vertrouwen de basis is.

Offer

Niet alleen werk je voor een pionier in de automobiel sector en een sterke merknaam, je krijgt ook de kans om op een creatieve, commerciële en innovatieve manier mee te bouwen aan een uitstekende customer experience en een opperbeste teamspirit. Uiteraard wordt jouw ondernemerschap beloond door een aantrekkelijk brutosalaris, aangevuld met een zeer volledig extralegaal pakket (waaronder een wagen met tankkaart, GSM, maaltijdcheques, bonus, …), hetwelk je nog verder kan optimaliseren met een ‘cafetariaplan’.

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter