Sales coach/trainer – Brussel

Sales coach/trainer – Brussel

Introduction

Is het je droom om mee aan de wieg te staan van een groots changeproces om de soft skills van bestaande medewerkers verder te ontwikkelen en op een hoger niveau te brengen. Heb je ervaring als sales coach? Dan moet je niet twijfelen! Solliciteer vandaag nog!

Organization

Onze opdrachtgever is de juridische werkgever van meer dan 30.000 medewerkers in België. Ze hebben dan ook een uitgebreid training en knowledge team hetwelk als 1 man (of vrouw) achter de verdere groei en vernieuwing van de organisatie staat.

Function

Gedreven door jouw passie voor sales en natuurlijk jouw talent om mensen te coachen op vlak van commerciële soft skills, zie jij het als jouw missie om jouw enthousiasme op de verschillende vestigingsmanagers over te brengen. Jouw rol bestaat voor de helft uit het opmaken van trainingsmaterialen op basis van jouw ruim pallet aan sales en pedagogische kennis (DISC, SMART, GROW, …), maar ook door marktonderzoek te doen en het up to date houden van jouw kennis op vlak van nieuwe trainingstechnieken. Dit doe je samen met jouw collega’s van het trainingsteam, die – net zoals jij – voor een afgebakende regio zullen instaan. Het tweede luik bestaat uit opleiding en training ‘in the field’. Je gaat ter plaatse en traint en coacht de leidinggevenden door middel van een brede waaier aan tools: workshops, interactieve sessies, persoonlijke coaching, opleidingen, enzovoort. In deze ambitieuze organisatie in volle verandering, krijg je tot slot de mogelijkheid om ook andere opleidingsuitdagingen aan te gaan. Nieuwe initiatieven en ideeën die aansluiten bij de missie van de organisatie worden immers sterk geapprecieerd en gestimuleerd.

Requirements

  • Het spreekt voor zich dat je al heel wat ‘sales’ en ‘coach’ ervaring op je palmares hebt, en dat vertaalt zich in een brede kennis aan opleidingstools, -methodes en –materialen. Zo zijn onder andere DISC, SMART en GROW geen loze begrippen, maar wel dagdagelijks werkmateriaal voor jou.
  • Enthousiasme en een positieve ingesteldheid zijn jouw stokpaardjes. Je bent graag ‘on of the guys’ en weet het vertrouwen te krijgen op basis van je vakkennis, overtuigingskracht en passie. Je weet met andere woorden je ‘goesting’ door te geven.
  • Jouw opleidingen geef je in het Nederlands, maar je collega’s op de dienst trainingen zijn tweetalig – dus voldoende je plan kunnen trekken in het Frans is wel een troef

Offer

Zin om deel uit te maken van de reis die deze gevestigde waarde gaat maken? Benieuwd om meer details te weten te komen? Twijfel niet! Ik kijk er naar uit om je meer details te geven tijdens een telefoontje.

Oh ja… bijna vergeten. Uiteraard wordt deze toffe uitdaging, waarin creativiteit, professionaliteit en spontaniteit samen gaan, beloond met een flexibel werkrooster, een marktconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques, verzekering, 13 ADV dagen en de nodige stabiliteit en zekerheid.

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,