Sales Engineer – Mechelen / Leuven

13 mrt Sales Engineer – Mechelen / Leuven

Introduction

Voor een van de belangrijkste spelers ter wereld in de fabricatie van liften, roltrappen en rolpaden zijn we op zoek naar een sales engineer service voor de regio Leuven-Mechelen. Met bijna 300 medewerkers in België verspreid over drie kantoren, is hun dienstverlening wereldwijd gekend.

Organization

Om hun positie op de Belgische markt te versterken en verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een Sales Engineer M/V voor de regio LeuvenMechelen:

Als Sales Engineer ben je samen met nog twee andere collega’s commercieel verantwoordelijk voor de verkoop van diensten in de regio LeuvenMechelen. De klemtoon ligt op onderhoud, renovatie en service van bestaande liften. Hierbij werk je nauw samen met de werkleiders en techniekers, die dagdagelijks het werk plannen en uitvoeren op het terrein.


Function

Hoe ziet de job eruit?

In je beginperiode is je voornaamste focus het inwerken in de business en om de organisatie beter te leren kennen. Wanneer je hiervoor klaar bent, krijg je de verantwoordelijkheid voor jouw eigen klantenportefeuille. Je verzorgt deze zo goed mogelijk en probeert deze verder uit te breiden. Deze zal vooral bestaan uit syndicussen, maar ook uit industrie en dienstenbedrijven.

Je blijft in contact met je klanten en doet hen voorstellen op het gebied van modernisering, onderhoud en herstellen van liften, roltrappen en rolpaden. Verder ben je ongeveer de helft van je tijd op het kantoor in Herentals, waar je je tijd gebruikt om je administratie af te handelen in samenwerking met de sales & field assistenten. Hier heb je ook contact met de werkleiders en andere betrokken personen.

Je rapporteert aan de Regio Manager, met wie je geregeld overleg hebt. Aan de hand van wekelijks contact, volgen jullie de KPI’s op en bekijken jullie de forecasts voor de komende periodes. Verder bespreek je de dagdagelijkse zaken: welke klanten heb je bezocht, waar gaat het goed, welke klachten zijn er, waar liggen er opportuniteiten, etc.

Requirements

Wanneer kom je in aanmerking?

Je hebt reeds een eerste commerciële ervaring opgedaan, wanneer dit in een technische omgeving was dan heb je reeds een stapje voor. Verder hou jij ervan om lange-termijn contacten op te bouwen en deze te onderhouden.

Offer

Waarom zou je het team komen versterken?

Omdat het een job is in een internationale context met een dynamische werksfeer. Je krijgt de kans om nieuwe ervaringen op te doen, uitdagingen aan te gaan en verder te evolueren. Je komt terecht in een organisatie waar doelstellingen halen, duurzaam ondernemen én ethisch handelen hand in hand gaan. Er wordt een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen aangeboden waaronder een bonus, groepsverzekering, maaltijdcheques, laptop, gsm, tankkaart en er staat een firmawagen voor jou klaar op de parking.


Information

Voor meer informatie kan je terecht bij: Dieter Loockx +32 (0)3 871 97 30 of via dieter.loockx@clearxperts.com

Delen op:
LinkedInTwitter