Sales engineer Oost-West Vlaanderen – Drogenbos of Zwijndrecht

Sales engineer Oost-West Vlaanderen – Drogenbos of Zwijndrecht

Introduction

Jouw elevator pitch klinkt als: ‘Geboren netwerker, projectmanager en geboeid door technische installaties’? Klik dan meteen door naar ‘solliciteer nu’!

Organization

1.5 miljard mensen maken dagelijks gebruik van de installaties van onze klant – wat betekent dat je bij dé marktleider terecht komt. Ze vallen terug op 140 jaar Zwitsers vakmanschap, waar familiewaarden en deskundigheid centraal staan. Wereldwijd werken 60.000 medewerkers dag in dag uit om installaties in meer dan 100 landen te plaatsen, te vernieuwen en te onderhouden. Bouw jij hier binnenkort aan mee?

Function

Jij neemt de sleutelrol tussen bouw en engineering voor je rekening. De offerte-aanvragen (en aanbestedingsdossiers) van bouwheren, architecten en aannemers verwerk je tot concrete project aanvragen: je gaat in gesprek met de klant, adviseert hen over de installatie en houdt daarbij rekening met de behoefte van de klant. Eens je dat in kaart hebt, ga je met de simulator aan de slag om kostprijs te berekenen, werkuren te schatten, enzovoort. Bij innovatieve projecten betrek je uiteraard het design- en mechanisch team om het project optimaal af te stellen op de verwachtingen van de klant. Maar daar stopt het niet! Na contractafsluiting volg je de deadlines op, doe je werfbezoeken om de installatie op te volgen. Bovendien onderhoud je het contact met de klant gedurende het volledige traject en daarna.

Requirements

  • Jij combineert een gezonde commerciële voeling met projectmanagement skills en hebt een neus voor technische installaties.
  • Complexe technische installaties boeien je sterk en je weet je enthousiasme te onderbouwen en over te brengen aan klanten in de bouwsector (architecten, ingenieurs, aannemers, …).
  • Een hogere opleiding in engineering, handelswetenschappen of een andere commerciële of technische richting is een interessante troef, maar relevante ervaring is minstens even waardevol.
  • Voor jou betekent klantgerichtheid een nauwkeurig dossier inleveren. Je houdt van de persoonlijke commerciële contacten, maar je hecht nog meer belang aan het correct managen van de projecten zowel op vlak van administratie, timemanagement als onderlinge communicatie.
  • Enthousiast, gedreven, nauwgezet en een doorwinterde teamspeler… dat ben jij!

Offer

Steek je loopbaan vandaag nog in de lift! Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een stabiele omgeving met vooral familiale waarden. Onderlinge teamspirit staat centraal, net zoals open communicatie en empowerment van elke medewerker. Naast een aantrekkelijk salarispakket (wagen, maaltijdcheques, tankkaart, Iphone, verzekeringen, bonus, enzovoort), krijg je een grondige opleiding en op termijn mooie (internationale) carrièrekansen. Aarzel niet en reageer nu!

Information

Monda Declercq ([email protected])

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter