Sales manager Tongeren – Hasselt

Sales manager Tongeren – Hasselt

Introduction

Mee kunnen pionieren in de automobiel sector en tegelijk je commerciële ervaring en expertise kunnen omzetten in een uitdagende leidinggevende sales functie – het is een droom, die binnen kort waargemaakt kan worden! Groep Delorge is de grootste automobielgroep in Limburg en Vlaams Brabant. Verkochte nieuwe en tweedehandswagens van de merken Audi, Volkswagen, Skoda en Seat rollen er dagelijks uit de 25 toonzalen. Om continu verder te werken aan de innovatie verbetering, groei en beleving van hun merken zoeken ze een sales manager voor de concessies van Tongeren.

Function

Jouw focus en doel is een uitstekende customer experience in jouw concessies (Audi en Volkswagen). Samen met de aftersales manager, ga je op zoek naar commerciële opportuniteiten en werk je doelgerichte actieplannen uit de je nadien van A tot Z uitvoert en bijstuurt indien nodig. Als echte peoplemanager stuur de je ervaren sales advisors en -administrators aan, en zorg je ervoor dat je hen coacht en steunt in alle facetten van de customer journey. Jouw enthousiasme en werkgoesting werken aanstekelijk, waardoor je als voorbeeldfiguur de cultuur van Delorge moeiteloos vertaalt naar een positieve en ondernemende teamspirit. Flexibel zorg je ervoor dat jouw concessies alle innovaties opvolgen en je loodst vlot het team door veranderingsprocessen door hen transparante en correcte (management) informatie te bezorgen. Je wordt bijgestaan door jouw regio manager, brand manager en fleet manager om jouw concessie optimaal lokaal te verankeren en te streven naar ‘Best in Class’.

Requirements

  • ‘Best in Class’ is jouw levensfilosofie. Passie, betrokkenheid en gedrevenheid maken van jou een sales professional in hart en nieren. Bovendien heb je de nodige ervaring in, kennis van en passie voor de automobielwereld en wagens, waardoor je het team met de nodige raad en daad kan bijstaan.
  • Als People manager hou je stevig de focus op resultaten en doelen en weet je mensen te overtuigen.
  • Jij combineert leidinggevende ervaring met een pragmatische hands on mentaliteit.
  • Met jouw focus op innovatie en jouw ondernemerschap sta je garant voor uitstekende resultaten van al de concessies in jouw regio.
  • Gezien je in de grensregio werkt is een uitstekende tweetaligheid Nederlands/Frans vereist. 75 % van het cliënteel is immers Franstalig.
  • Je gaat voor niet minder dan lange termijnrelaties waarbij wederzijds respect en vertrouwen de basis is.
  • Met een hard werkende mentaliteit, hou je van een druk werkschema, waarbij weekendwerk (regelmatig op zaterdag en af en toe op zondag) jou niet afschrikt.

Offer

Niet alleen werk je voor een pionier in de automobiel sector en een sterke merknaam, je krijgt ook de kans om op een creatieve, commerciële en innovatieve manier mee te bouwen aan een uitstekende customer experience en een opperbeste teamspirit. Uiteraard wordt jouw ondernemerschap beloond door een aantrekkelijk brutosalaris, aangevuld met een zeer volledig extralegaal pakket (waaronder een wagen met tankkaart, GSM, maaltijdcheques, bonus, …), hetwelk je nog verder kan optimaliseren met een ‘cafetariaplan’.


Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter