sales & marketing Xperts
Versterking voor je sales of marketing team

We brengen je samen met gedreven sales mensen en ervaren marketeers om zo je groei te versnellen.

Hoe wij jou kunnen helpen

De afgelopen 10 jaar bouwden we een stevige reputatie op bij klanten in de meest uiteenlopende sectoren. We deden ervaring op in allerlei bedrijfsculturen. Die ervaring willen we verder blijven delen. Dus moeten we ook verder blijven groeien, zoals we dat de afgelopen 10 jaar al deden. En als er iets is dat we in al die tijd hebben geleerd, dan is het wel dat sales en marketing cruciaal zijn in de uitbouw van je bedrijf.

Ondertussen hebben we een breed netwerk van experts in sales en marketing. We gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om er mee samen te werken. Dat kan voor een tijdelijk project zijn. Of ze worden onderdeel van je vaste team.

Sales

We zijn zelf doorwinterde sales professionals met ruime ervaring in account en sales management. We weten dus snel in te schatten wie er nodig is om jouw sales team te versterken of welke competentie je nodig hebt om je groei te versnellen en betere resultaten te halen. We analyseren samen waar de ‘bottlenecks’ liggen en hoe we deze samen kunnen aanpakken.

We hebben een grote talent pool met sales profielen en kunnen dus snel én grondig de juiste man of vrouw op de juiste plek zetten. Dat kan zijn voor tijdelijke ondersteuning. Maar we kunnen ook op zoek naar een sales tijger om vast in dienst te nemen.

Marketing

De markt is voortdurend in beweging. Nieuwe technologieën en ander consumentengedrag, maken het steeds boeiender om je op die markt te begeven. Zeker als je de veranderingen én de concurrentie een stapje voor wil zijn, is het cruciaal om de juiste competenties en skills aan boord te hebben.

We analyseren samen met jou de competenties van jouw team en brengen in kaart wie of wat je mist om de toekomst van je bedrijf verder vorm te geven. Eens we hebben geïdentificeerd welke marketing expert je precies nodig hebt – hetzij tijdelijk of vast – gaan we in ons netwerk op zoek naar de perfecte match. Dat kan zowel operationeel als strategisch zijn.

Op zoek naar kanjers in sales of marketing om je groei te versnellen? We helpen je graag. Vertel ons wie je zoekt.

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
info@clearxperts.com