Sales representative Solar – Hasselt

Sales representative Solar – Hasselt

Introduction

In een uitdagende sales functie je steentje kunnen bijdragen aan de vermindering van onze ecologische voetafdruk is toch te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Voor een onderdeel van HAsco invest (GPC Europe) zijn we immers op zoek naar iemand met passie in duurzame energie en met de zin om een nieuwe regio aan te boren. Ben jij de persoon die we zoeken?

Organization

GPC Europe is een groothandel in zonne-energieproducten en batterijsystemen. Door hun klanten (technische bedrijven en installateurs van zonnepanelen) een optimale service en kwaliteit te bieden willen ze timmeren aan een duurzamere samenleving met een lagere CO² uitstoot. Dit bedrijf met 11 gepassioneerde medewerkers is ambitieus en wil een nieuw deel van de Belgische markt aanboren. Daarom zoeken ze een:

Function

Jouw doel is om de regio Antwerpen-Limburg-Vlaams Brabant op de kaart te zetten door een recurrente winstgevende omzetstijging te realiseren in deze nieuwe regio. Volledig opgeladen om deze uitdaging aan te gaan, start je dan ook door doelgroepen in kaart te brengen en per segment een sales plan op te stellen. Met jouw suspects en prospects in het achterhoofd onderneem je gerichte acties via prospectie, beurzen, opleidingen, … . Op die manier bouw je – door kwalitatieve bezoeken en netwerkactiviteiten – een volledig nieuw portefeuille op. Doordat je jouw vinger op de pols houdt, inventariseer je regelmatig de behoeften van de klanten en suspects, zodat je interne informatie kan doorspelen aan je collega’s. Uiteraard hou je op regelmatige basis contact met je opgebouwde klantenportefeuille om nieuwe producten of opleidingen voor te stellen. Gezien je werkregio, werk je zeer autonoom en zelfstandig, maar op maandelijke basis rapporteer je jouw resultaten aan de zaakvoerders. Je geeft een duidelijk overzicht van welke acties ondernomen werden en welke bijkomende sales gegenereerd zal worden bij nieuwe en bestaande klanten.

Requirements

  • Je bent een geboren en getogen sales man/vrouw: zelfstartend, gepassioneerd, doelgericht. En beschikt reeds over een aantal jaren relevante ervaring in een B2B verkoopverhaal (hunter, business developer, sales representative, …)
  • Uiteraard heb je een passie en duidelijke (technische) interesse voor duurzame energie en weet je dat ook over te brengen aan anderen.
  • Autonoom en zelfstandig ingesteld weet je op een resultaatgerichte manier je planning op te maken, op een systematische manier je aanpak op te volgen en bij te sturen en vindt je het fijn om vaak de baan op te zijn.
  • Van netwerken, contacten leggen met suspects/prospects en business development krijg jij je energie! Bovendien straal je vertrouwen uit en beschik je over een natuurlijke sociale flair.
  • Tot slot staan voor jou eerlijkheid en correct zaken doen centraal.

Offer

Deze rol is niet alleen garantie op jouw maatschappelijke bijdrage tot een meer ecologische samenleving, het is ook een mooie salesuitdaging, waarbij je de nodige impact hebt om GPC verder op de kaart te zetten! Je komt terecht in een stabiele organisatie, met een familiaal karakter, maar tegelijk met de stevige ruggensteun van Hasco invest. In ruil voor jouw inzet en ondernemerschap, biedt GPC niet alleen een aanlokkelijk salarispakket, het wordt ook aangevuld met 12 ADV dagen, en heel wat professionele groeimogelijkheden.

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter