Sales support medewerker – Sint-Agatha-Berchem

Sales support medewerker – Sint-Agatha-Berchem

Introduction

Cijfermatig, commercieel en proactief… word jij onze nieuwe Sales support medewerker?

Organization

Recent verhuisd naar een nieuw kantoor in Sint-Agatha-Berchem, maakt Antalis België deel uit van de Japanse Kokusai Pulp & Paper Group. Met zicht op het Atomium haal jij dagelijks het beste in jezelf naar boven. Als Sales support medewerker sta jij namelijk steeds paraat voor je klanten en zet je de puntjes op de i.

Function

Als eerste aanspreekpunt voor klanten ben jij als Sales support medewerker verantwoordelijk voor het verwerken van bestellingen via de webshop, maar ook telefonisch en via e-mail. Je bouwt kennis op van de markt én creëert inzicht in de producten en hun specificaties. Werkzaam voor het segment Visuele Communicatie vind je het interessant om je te verdiepen in verschillende printtechnieken. Je staat klanten en leveranciers te woord maar neemt ook een adviserende rol op, waarin je nieuwe voorstellen formuleert en durft te onderhandelen. In tandem met één van de vertegenwoordigers leg je intern veelvuldig contacten met andere departementen, maar ook externe contacten geven je erg veel voldoening. Je energie haal je namelijk uit het servicen en ondersteunen van interne én externe klanten!

Requirements

Proactief, communicatief en commercieel gedreven

Minimaal een eerste werkervaring – eventuele ervaring in de grafische sector is mooi meegenomen

Kennis MS Excel

Vloeiend Nederlands-Frans

Offer

Met tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien én bij te leren, kom je bij Antalis in een dynamische maar zeer stabiele omgeving terecht. Ervaren collega’s leren je de kneepjes zodat je met de nodige skills zelfstandig aan de slag kan gaan.

Information

Lynn Vandecappelle, +32496119419

Delen op:
LinkedInTwitter