Schadebeheerder – Vilvoorde

Schadebeheerder – Vilvoorde

Organization

Onze opdrachtgever, Iserbyt & partners, staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. Naast hun activiteiten als bankkantoor en kredietmakelaar hebben zij een succesvolle activiteit als verzekeringsmakelaar. Vanwege groei zoeken wij voor hen een schadebeheerder.


Function

Door jouw gedreven, klantgerichte en administratieve competenties ben jij de geknipte kandidaat voor de rol als schadebeheerder. Je beheert jouw eigen dossiers van A-Z, volgt alles administratief op en staat in contact met klanten en experten. Dankzij jouw punctuele opvolging, kan het dossier tijdig afgehandeld worden.

Binnen welke tak van verzekering je ervaring hebt, is niet essentieel. Leergierigheid en passie om bij te leren en te groeien in jouw vak zijn belangrijker.

Ordelijk en efficient beheer je administratieve dossiers tot in de puntjes, maar ken je ook jouw klanten en kan je hen op een persoonlijke manier helpen. Sales is geen deel van taken, service is dat zeker en vast wel!

Je bent back up voor een aantal administratieve taken binnen het kantoor.

Requirements

We zoeken iemand die naast accuraat en klantgericht is, ook goed in teamverband kan functioneren. Jouw ervaring binnen schade of administratieve afhandeling van dossiers zorgt ervoor dat je de materie al kent. Attesteringen zijn niet vereist.

Binnen dit fijne familiebedrijf is teamwork essentieel, kan je groeien en kunnen taken aangepast worden aan jouw verwachtingen en noden.

Goede kennis van Nederlands en Frans zijn een must gezien de 2 talige populatie in Vilvoorde.

Offer

Een fijne werkomgeving, waar de mens écht telt, zowel werkgever als klant. Jij kan het verschil maken door jouw persoonlijke aanpak, uitstekende service, maar krijgt in ruil ook voldoende autonomie en flexibiliteit. Uren kunnen in overleg bepaald worden, tewerkstelling in Vilvoorde. Naast een vast bruto loon, zijn ook extra legale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen, …) en een degelijke opleiding voorzien.Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter