23 nov

Accountmanager – Antwerpen

Introduction

De klant van clearXperts is een groeiend bedrijf binnen een gevestigde holding. Momenteel zoeken zij een Accountmanager die met veel enthousiasme en professionalisme nieuwe projecten samen met het team kan verwezenlijken. Samen met een team van specialisten verzorg je de commerciële activiteiten van het bedrijf. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verdere uitbouw van het klantenbestand.

23 nov

After Sales Coördinator – Antwerpen

Introduction

De klant van clearXperts is een groeiend bedrijf binnen een gevestigde holding. Kwalitatieve en innovatieve eindprojecten afleveren is het doel waar al de werknemers binnen het bedrijf naartoe werken. De high end welness- en zwembadenprojecten worden op een uiterst professionele manier uitgewerkt en uitgevoerd. Momenteel zoeken zij een After Sales Coördinator die met veel enthousiasme en professionalisme nieuwe projecten samen met het team kan verwezenlijken.


27 aug

Technisch teamlead B2B projecten – Houthalen-Helchteren

Introduction

Wat zou je het fijn vinden om jouw elektrotechnische achtergrond in te zetten om bedrijfsgebouwen meer energie-efficient te maken en op die manier jouw duit in het zakje te doen voor het milieu en de toekomst van onze maatschappij! De rol van technisch teamlead ecologische B2B projecten in de zonne-energie is jou dan ook op het lijf geschreven. Lees zeker verder!