Senior Accountant – Gent

Senior Accountant – Gent

Introduction

Accounting is voor jou meer dan number crunching! Jij draagt graag jouw (bak)steentje bij aan gerenommeerde internationale infrastructuur- en bouwwerken. Net zoals onze technische ingenieurs en bouwexperts hun kennis en ervaring in mobiliteit, energie, water, restauratie, enzovoort inzetten om een geslaagd project neer te zetten, zorg jij als ‘financiële ingenieur’ dat de internationale vennootschappen van onze klant op koers blijven en dat uitstekende werfresultaten opgeleverd kunnen worden.

Klaar om samen met de 2500 medewerkers mee te bouwen aan de innovatieprojecten van de toekomst? Lees dan zeker verder.

Function

Grote internationale bouwprojecten in Europa en Afrika vragen flexibiliteit, wendbaarheid en pro-activiteit. Als senior accountant weet je bijgevolg al jouw kennis en achtergrond in te zetten om voor een aantal internationale vennootschappen soepel in te spelen op nieuwe en lopende projecten. Als SPOC en eindverantwoordelijke voor de buitenlandse afdelingen ben je de interne link met de collega’s van (cost) controlling en de ondersteunende AP en AR diensten. Door overzicht te houden over alle financiële bewegingen, weet je performante boekhoudkundige beslissingen te nemen. Naast de traditionele verantwoordelijkheden (afsluit van werfresultaten, maandelijkse rapportage, aan- en verkoopfacturatie, maand- en jaar afsluiting, BTW aangifte, reconciliatie van intercompany posities en maandelijkse controle van diverse balansposten) denk je verder na over een meer optimale analytische boekhouding en adviseer je de buitenlandse divisies vanuit de financiële rapportage die je maakt.

Requirements

  • Je hebt een hogere opleiding in een financiële richting. Een master diploma is zeker een troef, maar ook naar bachelors met enkele jaren ervaring in (internationale) accounting zijn we erg benieuwd.
  • De complexiteit en intensiteit van internationale boekhouding, spreken je aan en de flexibiliteit en pro-activiteit dat dit vraagt, past bij je persoonlijkheid.
  • Naast enkele jaren ervaring ben je ook analytisch sterk en hou je ervan om problemen uit te pluizen en op te lossen. Je weet helicopterview te houden, maar tegelijk vind je het ook fijn om je in de details in te werken.
  • Een internationale omgeving vraag ook een vlotte talenkennis: Nederlands is de voertaal, maar je durft je plan te trekken en een gesprek aangaan met collega’s in Frans en Engels.

Offer

Werken voor een internationale groeiende groep opent heel wat deuren voor jou. Onze klant is een nichespeler die zich richt op toegevoegde waarde op internationale infrastructuurwerken. Ervaring, inzet en engagement worden vertaald in een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Deze functie is uitermate geschikt voor jonge ouders die graag vakantie nemen tijdens de schoolvakanties. Er worden 32 dagen vakantie voorzien, die nagenoeg allemaal tijdens de grote vakantie, paasvakantie en kerstvakantie worden opgenomen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Information

+32 (0)484/27.01.27

Application

Margerit Reinoso

Delen op:
LinkedInTwitter