Senior Accountant – Vlaams-Brabant

Senior Accountant – Vlaams-Brabant

Introduction

Wil jouw ambitieuze zelve graag deel uit maken van een internationaal beursgenoteerd productiebedrijf dat dankzij haar activiteiten een reële bijdrage levert aan de bestrijding van Covid-19?

Organization

Als lid van het shared service center ga jij je boekhoudkundig expertise inzetten in een senior positie waarin je zowel inhoudelijk verantwoordelijk bent als actief betrokken bent in multidisciplinaire projecten.

Function

Samen met je collega’s vorm jij een sterk team in het shared service center van dit beursgenoteerd bedrijf. Je bent boekhoudkundig verantwoordelijk voor een aantal filialen in verschillende landen en staat in voor o.a. de boekingen, opvolgen van PO’s, betaallijsten, betaallijsten en de maandelijkse/jaarlijkse afsluiting. Jouw verantwoordelijkheden reiken echter verder dan dit. Als senior accountant blink je uit dankzij jouw analytische blik! Je bent expert op het gebied van processen en draagt vanuit finance oogpunt jouw steentje bij in projecten. Bovendien ga je in de de implementatie van een nieuw ERP-pakket S/4HANA een belangrijke rol spelen als Key User. Kortom, enthousiast en gedreven als je bent wil je jouw talenten optimaal inzetten om verder te groeien in deze organisatie.

Requirements

Dankzij jouw achtergrond in accounting ken je de kneepjes van het vak en heeft general ledging en accounts payable voor jou geen geheimen meer. Vanuit een analytisch perspectief leg je gemakkelijk verbanden en heb je voeling met processen en optimalisatie. Je bent immers niet op zoek naar een functie waarin je meer kan tonen dan louter jouw accounting skills. Jouw kritische geest en sterk communicatief voorkomen kan je kwijt in deze positie, alsook jouw kennis van SAP komt hier ten goede. Verder ben je vlot in het Engels met daarnaast Nederlands of Frans.

Offer

Hou jij van humor op de werkvloer? Dan ga jij je ongetwijfeld thuis voelen in dit finance team. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede samenwerking, zowel in het departement als daarbuiten. Als senior accountant krijg je de kans om je verantwoordelijkheidsgevoel en zin voor autonomie te tonen en stappen te zetten in deze organisatie. Voor wat hoort wat… in ruil voor jouw engagement en drive kan je een interessant salarispakket verwachten, aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques, een netto-vergoeding, smartphone/abonnement/laptop en flextijd en ADV dagen die je de nodige flexibiliteit bieden om werk en gezin in balans te brengen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter