Senior calculator – Midden-Limburg

Senior calculator – Midden-Limburg

Introduction

Betekenis ‘kostprijs calculator’: cal-cu-la-tor (meervoud: calculators, calculatoren) – Van Dale.

“Iemand die beroepshalve verantwoordelijk is voor het maken van kostprijs berekeningen.”

Wij reiken jou echter een job aan die meer biedt dan een standaard taakomschrijving. Ben jij op zoek naar techniek, verantwoordelijkheid en milieubewust ondernemen? In dat geval hebben wij een interessante uitdaging voor jou in petto…

Organization

Innovation & climate change… twee begrippen die onze opdrachtgever als geen ander beschrijven. Hun strategie staat in het teken van ecologie en ze onderscheiden zich dankzij hun klimaatvriendelijke en hoogtechnologische producten. Je komt terecht in een stabiel en gezond bedrijf dat zijn strepen verdiend heeft in de wijde wereld van HVAC.

Function

Als calculator reikt jouw verantwoordelijkheid verder dan enkel en alleen het maken van voor- en nacalculaties. Als enige kostprijs calculator ben jij namelijk hét aanspreekpunt om up-to-date rapporteringen aan het management vorm te geven. Uiteraard krijg je ook de kans om jezelf verder te ontplooien dankzij projectmatig werk.

Requirements

  • Een Bachelor (technisch) opleidingsniveau is vereist, maar jouw ervaring en technisch inzicht is belangrijker.
  • Je bent sterk in Excel en indien je ProTime beheerst, dan is dit een extra troef.
  • Nederlands en Engels zijn jouw sterkste talen. Indien je Duits begrijpt en/of spreekt (basis) dan heb je zeker een stapje voor.

Offer

Een gezonde work-life balans is belangrijk voor onze opdrachtgever. Om dit te bewaken, kan je rekenen op een flexibel urensysteem met glijtijd, 12 ADV-dagen naast het wettelijk verlof (én vermeerderd met 1 dag/5 jaar) en de mogelijkheid om te kiezen voor fietsleasing. Het verlof wordt voornamelijk opgenomen tijdens de zomer- en schoolvakanties, wat interessant is voor ouders met schoolgaande kinderen. In ruil voor een uitdagende job als calculator, kan je rekenen op een uitgebreid salarispakket. Jouw brutoloon wordt namelijk aangevuld met tal van extralegale voordelen, zoals o.a. maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en dergelijke.

Information

Tel. GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter