Senior channel performance marketeer – Antwerpen

Senior channel performance marketeer – Antwerpen

Introduction

RRRIING – Je drukt de wekker af… ‘ping’ het eerste nieuwsbericht van HLN popt op je smartphone. Vol trots sta je op, want Jij ben dé channel performance marketeer die ervoor zorgt dat de content van HLN naar dat schermpje gepusht wordt. DPG zoekt jou – lees snel verder!

Organization

HLN behoort tot de fameuze ‘Newscity’ van DPG media. In het hart van de redactie bevindt zich het content marketing team, een kennishub omtrent content performance, die dagelijks de redactie bijstaat met tips en tricks om de artikels en content te optimaliseren. Voor de ‘next step’ hebben ze jou nodig! Een expert in SEO die de redactie coacht, adviseert en bijstuurt.

Function

Het succes van meer dan 80 socials, 40 nieuwsbrieven en talrijke pushberichten worden binnenkort jouw verantwoordelijkheid. Als channel performance manager analyseer je de performance van de verschillende distributiekanalen en adviseer je de redacties met als doel om meer traffic te realiseren via deze kanalen, de aandacht van mensen vast te houden en de conversieratio te verhogen. Het performance analisten team in Nederland reikt jou de nodige data aan. Je analyseert die informatie, destilleert verbeterpunten en adviseert de redacties en andere stakeholders aan de hand van hapklare informatie en tips & tricks om de content performance op een duurzame manier omhoog te krikken. Dankzij jouw enthousiaste en communicatieve stijl, weet je de redactie, journalisten en andere stakeholders mee te nemen in het belang van een goed SEO en performance beleid. Binnenkort zien ze jou als adviseur en hun aanspreekpunt om hun content performanter in te zetten. Dankzij jouw senior ervaring in performance marketing, weet je zelf een project en actieplan op te stellen, de juiste mensen rond de tafel te krijgen en het plan uit te rollen (opleidingen, coaching, …)

Requirements

  • Enkele jaren ervaring in performance marketing en een grondige kennis over SEO zorgen ervoor dat jij het juiste advies kan geven aan de bruisende redactie van de News City (HLN).
  • Jij combineert een analytische geest met uitstekende project management eigenschappen en gevatte communicatieve skills.
  • Je hebt een passie voor journalistiek, marketing en vindt het belangrijk om een expert te zijn en je expertise te delen met anderen.
  • Je omschrijft jezelf als een initiefnemer en een teamspeler met een aanstekelijk enthousiasme om je kennis te delen.


Offer

Jij draait mee in het hart van de redactie, krijgt verantwoordelijkheid en autonomie en hebt direct een impact op de digitale visibiliteit van de HLN artikels. Jouw expertise en kennis wordt beloond door een fijne werksfeer in het centrum van News City, een kantoor midden in de bruisende Antwerpse stad, flexibele werktijden en hybride werkregime (combi thuiswerk en kantoor) en een aantrekkelijik salarispakket.

Twijfel niet – Dit is een ‘once in a liftetime’ kans, die je vandaag nog moet grijpen!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter