Senior Hr Officer – Wijnegem

Senior Hr Officer – Wijnegem

Introduction

Ben je kritisch ingesteld, bezit je een hands on mentaliteit en duik je graag in analyse en rapportages? Heb je een achtergrond in HR, maar ben je voldoende ‘cijferminded’? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Organization

Voor onze opdrachtgever, een stabiele KMO in distributie met 237 medewerkers, zoeken we een cijfermatige HR Officer.

Function

Als HR Officer bouw je mee aan een efficiënte en pro actieve organisatie van het ‘harde’ HR luik. Zowel payroll als het opmaken van rapportages en tal van HR projecten (opmaak nieuw arbeidsreglement, …) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je bekijkt de zaken kritisch in het licht van efficiëntie en optimaliseert in overleg met de HR manager. Verder stap je mee in de operationele beurtrol rond payroll, organiseer je medische onderzoeken, maak je rapportages op, verwerf je inzicht in bepaalde kosten binnen HR door het opmaken van rapportages en opvolgen van facturen (bijvoorbeeld van uitzendarbeid) en verwerk je bepaalde personeelsvragen administratief. Dankzij jouw pro actieve houding, volg je zaken op de voet en anticipeer je waar nodig.

Requirements

Een bachelor of master diploma in een relevante richting, in combinatie met minimaal 3 jaar ervaring op een HR afdeling in het ‘harde’ stuk is een must, net als een goede up to date kennis van sociale wetgeving. Je weet waar je dingen kan opzoeken en terugvinden en kan pro actief richtlijnen opstellen bij wijzigingen in sociale wetgeving. Heb je verder ook ervaring of affiniteit met finance? Dat is zeker mooi meegenomen!

Je beschrijft jezelf als innovatief, hands-on, open communicator en kritisch. Bovendien hou je van verantwoordelijkheidsgevoel en word je graag betrokken in het performanter maken van allerhande HR processen. Je voelt je goed binnen een polyvalente rol binnen een KMO setting.


Offer

Naast het feit dat je autonoom kan werken en mee kan bouwen aan de HR efficiëntie binnen dit bedrijf, bieden we een uitgebreid voordelenpakket: een bruto salaris, aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, eco cheques en 13de maand. Daarnaast wordt jouw wettelijke vakantie aangevuld met 6 ADV dagen. Tewerkstelling in Wijnegem.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,