Service Sales Specialist – Belgie

Service Sales Specialist – Belgie

Introduction

Wil je deel uitmaken van een internationaal groeiverhaal in een leidende organisatie binnen electrical motion?

Organization

Onze opdrachtgever is een stabiele organisatie, actief in meer dan 100 landen en staat garant voor kwaliteit en innovatie. Sterk groeiend volgen zij innovaties op de markt continu en bieden zij aan hun medewerkers een sterke autonomie en groeimogelijkheden.

Function

In deze autonome functie kan jij jouw energie en initiatief kwijt. Jij bouwt actief aan relaties met (voornamelijk bestaande) klanten, hebt oog voor hun behoeften en formuleert oplossingen. Door het opbouwen van lange termijn relaties met klanten, groeit jouw portefeuille. Oplossingsgericht weet jij raad met elk probleem van de klant, presenteer je een oplossing en ga je actief aan de slag met de opvolging om zo deals te kunnen sluiten. Het plannen van jouw eigen agenda is belangrijk om succesvol te kunnen zijn in deze rol.

Requirements

Ben je stressbestendig? Hou je van autonomie en de mogelijkheid om uw werk zelf in handen te nemen? Ben je extravert en krijg je energie van sociale contacten? Dan heb jij alvast de geknipte persoonlijkheid voor deze rol. Dankzij jouw eerste ervaring in sales, ben je in staat relaties op te bouwen met klanten en meerwaarde te creëren. Kennis van electro en automatisatie is een pluspunt. Nederlands – of Franstalig van nature beheers je een van beide talen perfect en ben je in staat contacten te hebben in de andere taal en het Engels.

Offer

In ruil voor jouw inzet en energie voorziet onze opdrachtgever een concurrerend salarispakket, aangevuld met een variabel salaris, wagen, tankkaart, GSM, laptop en een uitgebreid verzekeringspakket. Dit is echt een “learning company”, waardoor je de kans krijgt om je intern te ontwikkelen en verder door te groeien. Je krijgt de kans om op lange termijn betrokken te zijn, initiatieven te nemen en tegelijkertijd biedt de organisatie een grote stabiliteit. Het bezoeken van klanten is jouw voornaamste activiteit, waardoor je meestal op de baan bent, 1 keer per week ben je aanwezig in de kantoren in Zaventem.

Information

Peter De Ridder +32 3 871 97 30

Application

Peter De Ridder +32 3 871 97 30

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,