Specialist general accounting (SAP CO) – Brussel

Specialist general accounting (SAP CO) – Brussel

Introduction

Als specialist accountant draag jij er dagelijks toe bij dat meer dan 30.000 medewerkers in België op een juiste manier verloond en ondersteund worden in hun loopbaan en op een gezonde en veilige manier werkgeluk vinden. Je verwerkt dus geen ‘loze cijfers’ maar zorgt draagt je maatschappelijke steentje bij.

Organization

Een aantal cijfers die je zullen interesseren: 700 collega’s, 30.000 medewerkers in België worden ondersteund, jaarlijks 2000 nieuwe medewerkers, … . En ook jouw ROI is belangrijk in je toekomstige rechtstreekse team van 4 collega’s binnen general accounting. Lees zeker verder wat jouw rol daarin kan zijn!

Function

Als specialist general accounting, maak je deel uit van het general accounting team en sta je samen met je 3 collega’s (treasury, fixed assets en GL) en verantwoordelijke in voor de boekhouding van de organisatie (behalve de boekhouding van de personeelskosten). Jouw doel is helder: jij verzekert de beheerscontrole en alle aspecten van de facturatie (fraude voorkomen, terugvorderingen door de juridische afdeling van kosten tegen derden inschrijven, enzovoort). Als specialist op vlak van de CO-module van het SAP systeem (FI/CO) neem jij ‘controller’ functies op jou om de nodige rapportages te voorzien aan de verschillende business units en de budgetbeheerder (performance rapporten, verslagen over nettolasten, rapportage over tarifering van externen, enzovoort) en voorzie je de nodige kostenplaatsen. Daarnaast verzorg je alle periodieke activiteiten, gaande van het openen van de periode in CO, het boeken van investeringen, het trekken van periodieke rapportages en het kritisch bekijken en controleren daarvan, enzovoort. Wat betreft je verantwoordelijkheid over de facturatie ben jij het aanspreekpunt over boekhoudkundige vragen betreffende de factureringsprocedures en boek je de juridische vorderingsdossiers en beperk je daarmee het risico op fraude. Tot slot zorgen jullie als team samen voor een correcte afsluiting en zijn jullie back up voor elkaar.

Requirements

  • Met jouw masterdiploma in een financiële of economische richting op zak en een eerste relevante ervaring in GL accounting, ben je de ideale kandidaat voor deze uitdagende rol.
  • Gezien je de expert wordt op vlak van de CO module is een grondige kennis van SAP FI/CO een belangrijke skill voor deze functie. Daarnaast is een grondige kennis van Excel ook belangrijk om je toekomstig succes te garanderen.
  • Bovendien ben je Nederlandstalig, maar heb je eveneens een goede basiskennis (niveau B1) van het Frans om vlot te kunnen functioneren in de tweetalige werkomgeving.
  • Je omschrijft jezelf als analytisch sterk, georganiseerd, detail- en oplossingsgericht? Je houdt ervan om in een team te werken en je vindt diversiteit een belangrijke peiler van de cultuur bij jouw werkgever? Aarzel dan niet!

Offer

Naast een fijne werksfeer, waar talent centraal staat en diversiteit gestimuleerd wordt, biedt onze opdrachtgever stabiliteit, zekerheid en ruime mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling. Door hun flexibele werkuren en thuiswerkpolicy, is deze functie uitstekend geschikt voor mensen die een goede balans tussen uitdagend werk en gezin willen realiseren. Voor jouw enthousiasme en expertise krijg je naast een mooi brutosalaris nog een breed pakket aan extra legale voordelen aangeboden: groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, GSM, laptop, gratis treinabonnement en tal van extra voordelen.

Zet jouw carrière vandaag nog op het juiste spoor en solliciteer!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,