Specialist hydraulica – Provincie Antwerpen

Specialist hydraulica – Provincie Antwerpen

Organization

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in allerhande technische materialen en services binnen industriële bedrijven. Hun focus is qua sector zeer uiteenlopend, qua type bedrijf van KMO tot multinational. Deze stabiele groep zorgt voor de nodige stabiliteit.

Vanwege sterke groei in de afgelopen jaren zoeken we voor hen een Specialist hydraulica.

Function

Op vraag van jouw collega sales, bezoek je klanten om hen bij te staan bij specifieke problemen, te adviseren rond hydraulica projecten en demo’s te geven.

Vanuit jouw servicegerichte en klantgerichte instelling, kan je een meerwaarde zijn voor jouw klant, maar ben je ook in staat om zaken te verkopen (vanuit inhoudelijke expertise)

Gepassioneerd door de markt van techniek, maintenance, industrie, … maak jij je alle informatie eigen en leer je een zeer breed productgamma kennen, volg je de concullega’s op de voet en kan zo meerwaarde bieden aan jouw klanten.

Je werkt nauw samen met de sales mensen in het kader van bepaalde klanten en mogelijkheden.

Requirements

Dankzij jouw aangeboren commerciële feeling voel je je goed in een sociale setting. Daarnaast ben je

Samenwerking is voor jou geen loze belofte, maar een missie. Samen met jouw collega’s trek je klanten over de streep en werk je verder aan de groei van dit bedrijf in België.

Ervaring met hydraulica is een must. Enige aantoonbare commerciële ervaring is zeker een troef maar een stevige sociale basis is een must! Jij wil alles weten, de complexe materie onder de knie krijgen vraagt heel wat inzet en leervermogen. Je redeneert dan ook op bachelor niveau (diploma niet vereist).

Bij voorkeur woon je centraal in de regio Antwerpen.

Offer

Mooie loopbaankansen, een degelijke opleiding en een fijne samenwerking, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een toonaangevende onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien en dagelijks op hoog niveau kan en mag meedraaien. Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten met een degelijk vast brutoloon, bovendien ontvang je een heel uitgebreid pakket extra legale voordelen, inclusief bedrijfswagen, netto vergoeding, laptop, commissie, bonussysteem, ….

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter