Stagiair(e) Human Resources – Aartselaar

Stagiair(e) Human Resources – Aartselaar

Organization

ClearXperts kan perfect omschreven worden als een groep no-nonsens professionals. Bij clearXperts zijn we ervan overtuigd dat mensen écht het verschil maken. Alleen als mensen groeien, kunnen ook bedrijven groeien. En dus investeren we in onze mensen. We doen dit al meer dan 10 jaar. En ondertussen met meer dan 150 collega’s. We brengen hun talenten en competenties in kaart. Maar we kijken vooral naar hun ambities. Al dat talent en al die energie, delen we maar wat graag met onze klanten. Op projectbasis zetten we de juiste mensen in om hun groei te realiseren, zowel in finance, als in HR, als in sales & marketing.

Function

Je volgt een bachelor- of masteropleiding in een HR gerelateerde opleiding. Je hebt sterke interesse in HR en de werking van HR in een bedrijfscontext. Jij kunt zelfstandig werken en beschikt bovendien over de volgende kwaliteiten:

  • Leergierig, ondernemend, diplomatisch en flexibel.
  • Organisatorisch sterk.
  • Goed met deadlines.
  • Communicatieve vaardigheden en out-of-the-box denken
  • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands

Offer

Als stagiaire HR bij clearXperts staat jou een boeiende en uitdagende stage te wachten! Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team en te proeven van een aantal aspecten van het HR vak. Je komt terecht in een bedrijf dat in volle expansie is waardoor je de kans krijgt om direct een zichtbare bijdrage te leveren. Naast de opdrachten, die natuurlijk een groot deel van je tijd in beslag nemen, wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd binnen clearXperts.

Op een redelijk korte termijn maak je kennis met een echte werkomgeving en met ClearXperts als bedrijf. Tijdens je stage ondersteun je de recruitment afdeling, denk je mee na over de uitrol van een aantal zaken. We zijn oa bezig met employer branding campagnes, onboarding strategie, talent management, training & development programma, …


Begint het al te kriebelen? Stuur ons een mailtje met jouw CV en motivatiebrief naar [email protected] En misschien kan je na jouw studies wel bij ons blijven plakken dankzij ons Young Graduates programma.

Wij kijken er naar uit om je te leren kennen.

Tot snel!


Information

Christine Van Mol 0477 448755

Application

Delen op:
LinkedInTwitter