Support and development engineer – Genk

Support and development engineer – Genk

Introduction

Werken als ingenieur in een (hoog)technologische speeltuin in het hartje van Limburg en meewerken aan de innovatie en verbetering van het machine park… klinkt het als muziek in de oren? Zoek dan niet verder, want dit is dé uitdaging die jij zoekt!

Organization

Onze klant is een hoogtechnologisch, volautomatische wereldleider op vlak van roestvrij staal. Dankzij diverse grootschalige investeringen streven ze naar een moderne en ecovriendelijke productie. Op de Limburgse site werken 1100 medewerkers, maar er zijn ook afdelingen in Frankrijk en Zuid Amerika, waardoor klanten in meer dan 20 landen beleverd kunnen worden.

Function

Jouw missie is om samen met een ingenieursteam ondersteuning te geven voor de EAF-AOD zone en slag yard area in de staalfabriek. Samen met het team evalueer je de huidige machines, denk je na over optimalisaties, bereken je de Capex van mogelijke nieuwe initiatieven en investeringen en werk je aan een performant implementatieplan dat je mee opvolgt en ondersteunt tot oplevering van het project. Gezien innovatie, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid belangrijke peilers zijn in de missie van onze klant, zorg je ervoor dat je hierin een voorbeeldrol opneemt en betrek je deze waarden bij elk project. Voor elk project werk je nauw samen met verschillende stakeholders, gaande van productie- en process ingenieurs tot onderhoudsspecialisten, enzovoort. Dankzij jouw bijdrage timmer je mee aan de innovatie van deze innovatieve productiesite.

Requirements

  • Met een master opleiding (handelsingenieur, burgerlijk ingenieur, industrieel ingenieur) en enkele jaren relevante ervaring in een industriële omgeving op zak, ben je in staat om niet alleen pragmatisch, maar ook op conceptueel niveau mee te denken in een hoogtechnologische organisatie.
  • Sterk analytisch ingesteld en met een passie voor techniek en innovatie, denk je kritisch na, durf je out-of-the-box te denken over optimalisaties en vernieuwingen en neem je op een daadkrachtige manier beslissingen, nadat je een diepgaande analyse maakte.
  • Daarnaast ben je een echte teamspeler, die in staat is om met verschillende stakeholders te praten en om projecten op een motiverende en resultaatgerichte manier te coördineren en te managen.
  • Uitstekende talenkennis van het Nederlands en het Engels is noodzakelijk. Kennis van andere Europese talen is zeker een troef.

Offer

Talent en passie worden beloond in deze top organisatie. Niet alleen krijg je de kans om mee te werken aan de missie van veilig, duurzaam en ecovriendelijk label van de organisatie – vanuit jouw rol, sta je aan de wieg van de innovaties in deze hoogtechnologische organisatie. Naast een aantrekkelijk brutosalaris, dat aangevuld wordt met diverse extralegale voordelen, kan je genieten van 24 ADV dagen op jaarbasis en met de mogelijkheid om door te groeien naar een rol als operationeel manager in de toekomst.

Information

Monda Declercq 0479323276

Application

Monda Declercq 0479323276

Delen op:
LinkedInTwitter