Talent Acquisition Officer – Brasschaat

Talent Acquisition Officer – Brasschaat

Introduction

Elke dag werken aan de innovatie van morgen…. Dat is de missie van deze dynamische scale-up in Brasschaat. Jij als talent acquisition officer staat op de eerste rij om talent te vinden om aan deze droom mee te bouwen.

Organization

Laat je niet misleiden door het woord ‘scale up’ – dit bedrijf groeide immers afgelopen jaren sterk en is intussen actief in België, Nederland, Tsjechië en Polen. Intussen staan ze op de eerste plaats in Europa als Open source integrator en groei blijft op de eerste plaats staan. Een talentvolle recruiter zoals jij is dé sleutelfiguur om die groei te stimuleren. Neem jij de uitdaging aan?

Function

Een dag uit het leven van de Talent acquisition officer: eerst en vooral een koffietje maken, want vandaag wordt het weer een uitdagende dag – je zal je energie nodig hebben. Je logt je aan in je recruiter seat op linked in en bekijkt het nieuwe IT potentieel in Antwerpen, Gent en Hasselt. Daarna begint het leuke stuk: je denkt na over een toffe en vernieuwende strategie om die fel-begeerde IT-specialisten te enthousiasmeren over jullie boeiende scale-up verhaal. Dan start het netwerken, je mailt, je belt en werkt samen met marketing creatieve campagnes uit om door de juiste employer branding toekomstige kandidaten aan te trekken. Vanmiddag heb je een aantal gesprekken met interessante profielen op je agenda staan. Het zou fijn zijn als je er enkele kan voorstellen aan je hiring manager. Op het einde van de dag herwerk je nog enkele vacatureteksten, bereid je jezelf voor op de jobmarkt van volgende week en bekijk je welke netwerkevenementen nog interessant zouden kunnen zijn om bij te wonen. Je sluit uiteindelijk de dag met voldoening af, want de hiring manager sprak gisteren een kandidaat die jij wist te sourcen en wellicht gaat dit talent aan boord komen… alweer een geslaagde dag!

Requirements

Het zoeken én vinden van geschikt talent geeft jou energie! Dankzij je ervaring als recruiter, sourcer of talent acquisition expert, weet je dat een goede portie inventiviteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen de juiste mix is om resultaat te bereiken. Naast je doelgerichte houding, heb je ook een kritische ingesteldheid en leg je de lat hoog – je wil immers het beste IT talent aantrekken en stelt je niet tevreden met ‘ongeveer’. Autonomie en een flexibele werkmentaliteit zijn dé waarden die hier centraal staan. Spreek je daarenboven vlot Nederlands en Engels, dan moet je niet twijfelen!

Offer

Jij gaat meebouwen aan de toekomst van het team, dus er staat jou een uitdagende en afwisselende functie te wachten. In deze ondernemende scale-up krijg je alle kansen om deze nieuwe functie zelf vorm te geven en jouw talenten verder te ontplooien. Uiteraard wordt een aantrekkelijk salaris geboden, aangevuld met een wagen, verzekeringen en tal van andere voordelen.

Information

Alles kunnen afvinken? Grijp dan zeker deze kans! Vraag gerust meer info via [email protected]

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter