Young graduates

clearXperts investeert in jong talent.

Op zoek naar high potentials.

We beseffen maar al te goed dat jong talent ook voor clearXperts de toekomst zal bepalen. Daarom investeren we in dat jong talent.
We gaan op zoek naar high potentials, leiden hen op en geven hen de kans om te groeien en te ontwikkelen.

Ben je zelf bezig aan de laatste maanden van je schoolopleiding? Of heb je de schoolbanken net verlaten? Heb je een grote portie “goesting” om straks aan de slag te gaan als finance consultant? Dan is ons “young graduates” programma misschien wel iets voor jou.

Wat is het?

Elk jaar selecteren we een vijftal deelnemers. Die stomen we klaar voor hun eerste stappen in het echte bedrijfsleven. Tijdens het programma, leren we je beter kennen en kunnen we je potentieel in kaart brengen. Je werkt een boekhoudkundige en een controlling case uit. En je presenteert een volledige business case.

Uiteraard krijg je ook een hele waaier aan opleidingen: Microsoft Excel, finance for non-financials, BTW, vennootschapsbelastingen, controlling en IFRS. Als kers op de taart doe je een stage van een vijftal weken bij één van onze klanten.

Waarom bij clearXperts?

Een job is zoveel meer dan een titel en een salaris. Je kiest best voor een boeiende eerste functie waarbinnen je jezelf kan ontwikkelen en nieuwe kansen kan grijpen.

Bij clearXperts bouwen we echt mee aan de carrière van onze consultants. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan en wordt intensief begeleid door onze hr business partner en je coach. We ontwikkelden hiervoor ACES.

Hoe doe je mee?

Je stuurt je CV naar jasmien.vancasteren@clearxperts.be. Na een eerste screening wordt je gebeld voor een telefonisch interview. Als dat goed is gelopen, willen we je natuurlijk ook “live” ontmoeten. We doen dan meteen een paar persoonlijkheidstests.

De laatste stap is een “ronde tafel” gesprek. Samen met een 10-tal andere deelnemers, maak je op een informele manier kennis met mogelijk toekomstige collega’s. Aan de hand van een aantal vragen en een specifieke case kan je laten zien wat jij in je mars hebt. De focus van het ronde tafel gesprek ligt op het toetsen van je soft skills. We kijken of er een match is met clearXperts. Geen moeilijke technische vragen of assessments dus.

Als er effectief een match is, doen we je meteen een contractaanbod om te starten in ons young graduates programma.

En wat daarna?

Als alles goed loopt, kan je bij ons aan de slag als consultant. Dat is de ideale springplank voor een carrière in finance. Omdat je op verschillende projecten werkt, doe je een heel brede ervaring op in diverse sectoren. Zo leer je op sneltempo de kneepjes van het vak.

Maar je hebt wel de zekerheid van een vast contract.

Mis deze kans niet en zet meteen de juiste eerste stap in je carrière. Mail je CV naar Jasmien en dan belt ze je snel.

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
info@clearxperts.com