Teamlead accounting – Temse

Teamlead accounting – Temse

Introduction

Meebouwen vanuit uw accounting expertise aan de opstart van een holding maatschappij, eindverantwoordelijkheid nemen voor de boekhouding en het aansturen van een divers accounting team. Beschreef ik net je droomjob? Reageer dan vandaag nog!


Organization

Onze klant heeft een ruime technische specialisatie en zetten sterk in op groei door overnames. Daarom zijn ze volop bezig met het opzetten van een holdingstructuur. Het is ook in het kader van deze groeistrategie dat ze deze nieuwe rol in de organisatie nodig hebben. Gooi jij jouw boekhoudkundige expertise in de schaal om dit verhaal mee te schrijven?


Function

Als teamlead van het accounting team rapporteer je naar de Finance manager en neem je de lead over een accounting team van 6 medewerkers. In jouw rol ben je eindverantwoordelijke voor de operationele boekhouding inclusief debiteurenbeheer, fiscaliteit, BTW-aangifte, sociale wetgeving, maandafsluiting, jaarafsluiting, financiële rapporteringen, informatie aanleveren voor het budgetteringsproces, enzovoort. Je gaat op zoek naar een goed evenwicht tussen jouw eigen operationele bijdrage, het aanreiken van je inhoudelijke expertise aan het bestaande team en het aansturen en inspireren van deze mensen. Bovendien bouw je mee – vanuit jouw vakexpertise – aan de gloednieuwe holding en hou je ervan om mee te bouwen aan de verdere groei en professionalisering van een organisatie.


Requirements

  • Accounting en boekhouding zijn al jaren jouw passie. Daarom blijf je ook continu op de hoogte van de huidige regelgeving, fiscaliteit en de boekhoudnormen.
  • Bovendien heb je reeds eerder verantwoordelijkheid genomen over een team en weet je welke uitdagingen dit met zich meebrengt.
  • Punctualiteit en correcte administratie zijn jouw absolute stokpaardjes waardoor je een feilloze boekhouding weet te garanderen.
  • Het samenwerken met mensen komt voor jou op een zeer natuurlijke manier. Niet alleen weet je het team 6-koppige team structuur en helderheid te brengen door duidelijke operationele processen uit te tekenen en op te volgen. Op een charismatische manier weet je hen ook te enthousiasmeren om zich verder te.
  • Hou je er ook rekening mee, dat er zowel Nederlandstalige als Franstalige collega’s in het team werken?
  • Eventuele kennis van Navision en/of Exact zijn nog extra troeven waar onze opdrachtgever enthousiast over wordt.

Offer

Naast verantwoordelijkheid, een coördinerende functie, een functie binnen jouw passie en een uitdagende en stimulerende werkomgeving, krijg je ook nog eens de kans om mee te bouwen aan de gloednieuwe holding en vanuit jouw vakdomein mee te werken aan de verdere groei van de organisatie. In ruil voor jouw enthousiasme en inzet, biedt onze klant een zeer aantrekkelijk salarispakket met veel extralegale voordelen.


Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter