Teamleader – Hasselt

Teamleader – Hasselt

Organization

Onze opdrachtgever De Stroomlijn is het contactcenter van Fluvius. Binnen deze collegiale bedrijfscultuur worden klanten van Fluvius verdergeholpen bij allerhande vragen, zowel via telefoon, mail als sociale media. Momenteel zoeken we versterking voor het 4 koppig team van teamleaders in onze vestiging in Hasselt.

Function

Als teamleader van een team van 15 klantenadviseurs ben jij in staat op een mensgerichte manier uitstekende resultaten neer te zetten. Jij bent een luisterend oor voor het team, een uitstekende motivator en peoplecoach. Anderzijds stuur je bij, bewaak je de kennis van de klantenadviseurs en volg je hun prestaties en resultaten nauwgezet op. Dankzij jouw ervaring binnen een gelijkaardige rol, kan je de flows binnen De Stroomlijn goed inschatten en ben je een grote meerwaarde naar de medewerkers toe.

Bij de start van jouw opdracht, leer je het vak van klantenadviseur bij De Stroomlijn door en door kennen om te weten wat er leeft en noden van de adviseurs beter te begrijpen.

Requirements

Dankzij jouw coachende en communicatieve skills, ben jij een motivator voor jouw teamleden. Jouw drive en enthousiasme werkt aanstekelijk. Je hebt voldoende helicopterview, maar volgt klantenadviseurs accuraat op. Dankzij jouw eerste relevante leidinggevende ervaring in een gelijkaardige rol , kan je op korte termijn een meerwaarde betekenen. Je bent IT minded, resultaatgericht, maar combineert dat met een sterke mensgerichte focus. Je werkt nauw samen met jouw 4 collega’s teamleaders en je rapporteert aan de operationeel manager.

Offer

Zoek je een gevarieerde functie binnen een fijn bedrijf, waar de klemtoon op klantgerichtheid en menselijke waarden ligt? Dan ben je aan het juiste adres! Jouw moderne werkplek in Hasselt is uitstekend bereikbaar en wissel je af met 1 dag home office per week. Jouw inzet en expertise wordt beloond met een marktconform vast salaris en ruim pakket extra legale voordelen (verplaatsingsonkosten, pensioenplan, verzekeringen, maaltijdcheques, …). Opleidingsmogelijkheden zijn voorzien.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,