Teamleader marketing – Mechelen

Teamleader marketing – Mechelen

Organization

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief op de markt van HVAC. Met de steun van een stabiel beursgenoteerde groep die zorgt voor de nodige stabiliteit, zijn ze in België uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat inzet op vernieuwen en de nieuwst trends op de markt verder uitbouwen.

Function

Dankzij jouw expertise binnen marketing, ben jij de geknipte persoon om een 5 koppig team aan te sturen en de coördinatie op te nemen. Naast jouw taak als leidinggevende, zal je zelf nog projecten trekken op operationeel niveau.

Omdat jouw team bestaat uit specialisten in marketing én product management, ben je bereid jezelf te verder te verdiepen in deze materie om gepaste initiatieven tot optimalisatie te kunnen nemen.

Rapporteren doe je aan de marketing manager, die zijn standplaats in Nederland heeft. Dankzij jullie nauwe samenwerking wordt verder ingezet op een professionele marketingstrategie voor de Belgische markt en uitstekende samenwerking met de sales divisie.


Requirements

Samenwerking is voor jou geen loze belofte, maar een missie. Samen met jouw collega’s werk je verder aan de groei van Zehnder België, waarin jij vooral de rol van coach en inspirator opneemt. Krachtig kan je anderen meenemen in jouw verhaal.

In de invulling van jouw rol slaag je erin perfect te balanceren tussen strategisch denken en hands on en operationeel handelen.

Voldoende ervaring in een marketing rol is een must, het digitale is jouw passie. Affiniteit met techniek of bouw is zeker een mooie troef.

Offer

Mooie loopbaankansen, een degelijke opleiding en een fijne samenwerking, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een toonaangevende onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien. De stabiliteit van een degelijke en gerenommeerde beursgenoteerde groep wordt gecombineerd met de kleinere structuur in België, best of both worlds dus! Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten, bovendien ontvang je een mooi pakket extra legale voordelen, inclusief bonusplan, vervoersvergoeding of 100% terugbetaling openbaar vervoer, internet en bureau vergoeding, laptop, Iphone, groeps – en hospitalisatie verzekering en 35 verlofdagen. 3 dagen per week werk je in de ruime kantoren in Mechelen, 2 dagen kan je thuis werken.


Information

+32 471 88 46 02


Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter