Technical sales engineer – Oost- en West Vlaanderen (hybride werken)

Technical sales engineer – Oost- en West Vlaanderen (hybride werken)

Introduction

Jouw elevator pitch klinkt als: ‘Technisch talent en projectmanager met commerciële flair’? Klik dan meteen door naar ‘solliciteer nu’!

Organization

1.5 miljard mensen maken dagelijks gebruik van de installaties van onze klant – wat betekent dat je bij dé marktleider terecht komt. Ze vallen terug op 140 jaar Zwitsers vakmanschap, waar familiewaarden en deskundigheid centraal staan. Wereldwijd werken 60.000 medewerkers dag in dag uit om installaties in meer dan 100 landen te plaatsen, te vernieuwen en te onderhouden. Bouw jij hier binnenkort aan mee?

Function

Jij neemt de sleutelrol tussen bouw en engineering voor je rekening. De offerte-aanvragen voor aanpassingen aan bestaande liftinstallaties komen bij jou terecht: je gaat ter plaatse de technische situatie evalueren, berekent, calculeert en adviseert de klant over de noodzakelijke aanpassingen aan de installatie en houdt daarbij rekening met de behoefte van de klant. Eens je dat in kaart hebt, maak je de verdere werkvoorbereiding: technische onderdelen bestellen, kostprijs berekenen, werkuren inschatten, enzovoort. Maar daar stopt het niet! Na contractafsluiting volg je de deadlines op, doe je werfbezoeken om de installatie op te volgen en sta je de technische installatiediensten bij met advies en raad. Bovendien onderhoud je het contact met de klant gedurende het volledige traject en daarna.

Requirements

  • Dankzij je technische achtergrond (ervaring of studies), weet je zowel op elektromechanisch, elektrisch als elektronisch vlak de aanpassingen aan een bestaande liftinstallatie in te schatten.
  • Jij combineert een gezonde commerciële voeling met projectmanagement skills
  • Complexe technische installaties boeien je sterk en je weet je enthousiasme te onderbouwen en over te brengen aan klanten.
  • Voor jou betekent klantgerichtheid een nauwkeurig dossier inleveren. Je houdt van de persoonlijke commerciële contacten, maar je hecht nog meer belang aan het correct managen van de projecten zowel op technisch vlak, administratief, timemanagement als onderlinge communicatie.
  • Enthousiast, gedreven, nauwgezet en een doorwinterde teamspeler… dat ben jij!

Offer

Steek je loopbaan vandaag nog in de lift! Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een stabiele omgeving met vooral familiale waarden. Onderlinge teamspirit staat centraal, net zoals open communicatie en empowerment van elke medewerker. Naast een aantrekkelijk salarispakket (wagen, maaltijdcheques, tankkaart, Iphone, verzekeringen, bonus, enzovoort), krijg je een grondige opleiding en op termijn mooie (internationale) carrièrekansen. Aarzel niet en reageer nu!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter