Technisch Aankoper – Limburg

Technisch Aankoper – Limburg

Introduction

Onze opdrachtgever is een wereldwijde toeleverancier van kapitaalgoederen voor de elektronica industrie. Dankzij hun geavanceerde automatiseringssystemen zijn ze wereldwijd een referentie binnen hun marktsegment. Met vestigingen in Europa, Amerika en Azië stellen ze wereldwijd meer dan 850 medewerkers te werk.

Function

Het operationele inkoopproces heeft voor jou geen geheimen! Het is helemaal jouw ding om in functie van de efficiëntie van het proces het mechanische parcours goed te analyseren en interpreteren zodoende er een vlotte operationele werking is. Als technisch aankoper bekleed je een sleutelpositie in de organisatie. Je zal nauw samenwerken met de projectleiders en hebt regelmatig overleg over nieuwe materialen en onderdelen.

Als technisch aankoper zal jij op dagelijkse basis met leveranciers onderhandelen. Door je sterke onderhandeling-skills kom jij tot een optimale prijs zonder dat afbreuk wordt gedaan aan kwaliteit en leveringstermijnen. Hierbij rapporteer je de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Vakkundig en vindingrijk als je bent, denk je ook steeds naar alternatieve oplossingen en alternatieven om de prijs/kwaliteit te optimaliseren.

Requirements

Je hebt een technische achtergrond opgebouwd door een opleiding Electromechanica, Mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Deze ervaring heb je idealiter reeds opgedaan in een technische aankoopafdeling waar projectmatig gewerkt wordt en waar je het lezen en interpreteren van mechanische tekeningen eigen hebt gemaakt.

Analyseren, cijfers interpreteren, berekeningen maken,… hier loop je warm van! Je weet dan ook dat een sterke analyse de basis is voor succesvolle onderhandelingen. Daarnaast kan je vlot overweg met MRP systemen, in dit geval Navision.

Nederlands spreek je zeer vlot en je hebt een goede kennis van het Engels. Dankzij je talenkennis en communicatieve skills kan jij zowel intern als externe relaties goed onderhouden.

Offer

We bieden jou een uitdagende functie aan in een stabiele en steeds groeiende onderneming. Je komt terecht bij een wereldspeler op het vlak van automatisering waar er ruimte is voor initiatief nemen en zelfontplooiing. Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen hoort hier natuurlijk ook bij!

Information

Rachid Sarhdi

+32 04 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,