Technisch aankoper solar materialen – Houthalen-Helchteren

Technisch aankoper solar materialen – Houthalen-Helchteren

Introduction

Insaver is ontstaan uit een oprechte interesse in de verbetering van de energie-efficiëntie van gebouwen. Vandaag is Insaver een dynamische en snel groeiende organisatie, die zich specialiseert in een breed gamma aan energiezuinige producten en diensten (zonne-energie, dakwerken, isolatie en batterijsystemen). Als dochterbedrijf van Luminus werken we dagelijks, samen met al onze partners, aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van gezinnen en bedrijven in Vlaanderen & Brussel.

Function

De markt afschuimen naar de beste prijs-kwaliteit voor technische materialen is helemaal jouw ding! Wil je bovendien concreet impact hebben op het verkleinen van de ecologische voetafdruk van gezinnen en bedrijven? Dan is Insaver de werkgever van jouw toekomst!

Als technisch aankoper bekleed je een sleutelpositie in de organisatie. Jouw belangrijkste uitdaging is het optimaliseren van de aankoop voor onze snel groeiende organisatie. Dit doe je door een globaal overzicht te verkrijgen van het bestaand productgamma en de partnerships, huidige afspraken te analyseren en op zoek te gaan naar potentiële verbeteringen (prijs, levertermijn, condities, …) maar ook uit te kijken naar nieuwe producten en partners. Binnen de visie van Insaver op vlak van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, MVO en levercondities onderhandel je raamcontracten en zorg je voor een duidelijke operationele aankoopstructuur voor de projectleiders.

Daarnaast werk je een stockbeheersysteem uit dat je in staat stelt om alle in- en out stockbewegingen op te volgen en op termijn een performante demand-planning te maken.

Tot slot denk je mee na over nieuwe technologieën en onderzoek je de markt voor de materialen van toekomst. Je bezoekt beurzen, neemt contact op met fabrikanten en volgt de markt van zonnepanelen, isolatie, dakmaterialen en batterijen op de voet op. Uiteraard werk je hiervoor samen met de technische projectmanagers en het management.

Requirements

Onderhandelen voor de beste condities is jouw 2e natuur. Van nature ben je iemand die graag analyseert en op zoek gaat naar optimalisaties. Bovendien ben je een sterke communicator die op een assertieve maar professionele manier met partners communiceert. Gezien we wereldwijd aankopen (Duitsland, China, Israël,…) is een uitstekende kennis van het Engels een must. Ook ben je een rasechte teamplayer, die structuur brengt voor anderen en meebouwt aan de toekomst van de organisatie.

Daarnaast boeit een technisch product je enorm. Eventuele ervaring in de sector (solar producten, isolatie, …) is uiteraard een mooie troef, maar jouw technische achtergrond en affiniteit maakt dat je snel onze productkennis onder de knie hebt. Het uitpluizen en vergelijken van technische fiches en specificaties is iets dat je aanspreekt.

Tot slot ben je iemand die openstaat voor innovatie en zelf op zoek durft gaan naar nieuwe mogelijkheden die de groei en efficiëntie van de organisatie stimuleren.

Offer

Insaver is een snel groeiend, innoverend bedrijf en dochter van Luminus, actief in een sector die een grote rol speelt voor een ‘groenere’ toekomst. Je krijgt de kans om een nieuwe functie vorm te geven en op een autonome manier bij te dragen aan de rendabiliteit van Insaver. Als jij deze uitdaging wil aangaan, biedt Insaver een aantrekkelijk salarispakket en de kans om samen met de organisatie verder te groeien

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter