Technisch teamlead B2B projecten – Houthalen-Helchteren

Technisch teamlead B2B projecten – Houthalen-Helchteren

Introduction

Wat zou je het fijn vinden om jouw elektrotechnische achtergrond in te zetten om bedrijfsgebouwen meer energie-efficient te maken en op die manier jouw duit in het zakje te doen voor het milieu en de toekomst van onze maatschappij! De rol van technisch teamlead ecologische B2B projecten in de zonne-energie is jou dan ook op het lijf geschreven. Lees zeker verder!

Organization

Insaver is vandaag een dynamische en snel groeiende organisatie, die zich specialiseert in een breed gamma aan energiezuinige producten en diensten (hernieuwbare zonne-energie, dak- en spouwmuurisolatie en batterijsystemen). Als dochterbedrijf van Luminus werken ze dagelijks samen met hun partners aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van gezinnen en bedrijven in Vlaanderen & Brussel.

Function

De B2B installatie projecten als een geöliede machine laten verlopen is een uitdaging die je graag aangaat. Als operationeel technisch teamlead werk je samen met je team (een project ingenieur, een verantwoordelijke AC en een werfleider) alle B2B projecten af: de werkvoorbereiding maken door technische plannen op te stellen, materialen uit te kiezen en te bestellen, werven voorbereiden, veiligheidsplannen opmaken, opzetten platform PV installaties, installatie en aansluiting van de panelen op het elektriciteitsnet monitoren, contact met klanten, organisatie onderhoudscontracten, werven opvolgen door controles te doen, enzovoort. Jouw 3 ervaren collega’s kennen alvast hun vak en staan garant om iedere werf kwalitatief en tijdig op te leveren. Vanuit jouw rol als technisch teamlead zal je hen operationeel ondersteunen op al de omschreven domeinen. Jouw verantwoordelijkheid gaat echter verder: door afstand te nemen en helicopterview te houden over alle projecten heen, weet je zaken te optimaliseren, performanter/efficiënter te organiseren, synergieën te zoeken en breng je zo de organisatie van het technisch B2B team naar een hoger niveau. Bovendien ondersteun je de salesdivisie tijdens de pre-sales fase bij de opmaak van complexe offertes en zorg je ervoor dat er een algemene kennisopbouw is binnen de ganse firma met focus op zonne-energie en batterijsystemen. Zin gekregen om ervoor te zorgen dat de organisatie klaar is voor de verdere groei?

Requirements

 • Een hoger diploma (bachelor/master/ingenieurwetenschappen) in een elektrotechnische richting is noodzakelijk voor deze rol
 • Daarnaast kan je terugvallen op een eerste ervaring als leidinggevende of teamlead van technische (B2B) projecten.
 • Het brengen van structuur, het bewaren van overzicht en efficiëntie zijn aantoonbare talenten van jou.
 • We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit, die met een joviale flair people management kwaliteiten kan inzetten om het talent van de medewerkers nog meer naar boven te laten komen en samen met het team naar optimalisaties te streven.
 • Communicatief sta je sterk in de schoenen en kan je terugvallen op zowel diplomatische als assertieve kwaliteiten. Bovendien heb je een vlotte kennis van Nederlands en Engels.
 • Tot slot ben je ook flexibel ingesteld om werven in heel Vlaanderen te bezoeken en je wendbaar op te stellen om het technische B2B team optimaal te ondersteunen.

Offer

Naast het feit dat je mag deelnemen aan uitdagende technische projecten, die rechtstreekse impact hebben op ecologie, duurzaamheid en milieu, biedt Insaver nog een aantal andere voordelen:

 • Een bruto maandsalaris, aangevuld met heel wat mooie extra vergoedingen en een bonusregeling
 • Wagen en tankkaart
 • GSM, laptop
 • Hospitalisatieverzekering
 • 6 ADV dagen
 • Groeimogelijkheden
 • En het belangrijkste! Een fijne werksfeer met collega’s die er helemaal voor gaan!

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter